Filmele cu Josh Flitter

  • Josh Flitter

    Josh Flitter

    29 de ani
    Data nașterii: 25.08.1994
    Locul nașterii: Ridgewood, New Jersey, USA
  • Noul sezon plin de acțiune al francizei continuă cu povestea lui Tiny, un adorabil pui Yorkie care, după ce câștiga concursul TV de cântat „Pup Star”, este înlocuită de o catelusa Yorkie fara stapan, pe nume Scrappy.

    Regia: Robert Vince
    0 1
    4.3
  • Hallows' Eve (2013)

    Un copil rămâne traumatizat pentru toată viața în urma unui tragic accident. La mai mulți ani de la nefericita întâmplare, oamenii vinovați pentru ce s-a petrecut plătesc, iar prețul constă în viețile lor.

    Regia: Sean McGarry
    1 0
    3.3
  • Space Buddies (2009)

    Amici în spațiu

    Căţeluşii vorbitori de la Disney se întorc într-o poveste care îi poartă acolo unde niciun alt căţel nu a mai păşit: pe Lună! Cu ajutorul unor noi prieteni, aventura va deveni un pas mic pentru un câine, dar un salt uriaş pentru specia canină!

    Regia: Robert Vince
    1 0
    4.3
  • Ace Ventura: Pet Detective Jr. (2009)

    Ace Ventura Junior

    "Voi încerca să mă port normal”, promite Ace Ventura, un puști în vârstă de doar 12 ani. Ar fi foarte bine, numai că normal pt el este să găsească boi pierduți, pisici răpite, sau aligatori scăpați și să creeze haos la fiecare minut. Ca și tatăl...

    Regia: David Mickey Evans
    3 0
    2.1
  • Santa Buddies (2009)

    Moș amici

    După o serie de întâmplări hazlii, Pappy Paws va trebui să aleagă între a salva Spiritul Crăciunului și a-i convinge pe cei cinci frățiori că Santa Paws chiar există sau să devină un cățel normal.

    Regia: Robert Vince
    9 0
    4.5
  • Snow Buddies (2008)

    Echipa de căței

    Cinci pui de Golden Retrevier, frati, intra intr-un camion cu inghetata usa fiind deschisa... Dar soferul inchide usa neobservandu-i si ,surpriza, containerul camionului cu inghetata e trimis spre Alaska! Cum se vor descurca ei acolo?

    Regia: Robert Vince
    7 0
    5.1
  • Horton Hears a Who! (2008)

    Horton aude un Cine!

    Elefantul Horton aude un strigat de ajutor venind dintr-un fir de praf ce pluteste prin vazduh. Convins ca exista viata pe acel fir de praf si ca "o persoana este o persoana, oricat de mica ar fi ea", Horton este hotarat sa ajute.

    Regia: Jimmy Hayward, Steve Martino
    12 0
    6.8
  • License to Wed (2007)

    Permis de căsătorie

    Sadie a visat dintodeuna sa se marite in stil traditional. Problema e ca biserica St. Augustine n-are decat o zi libera in urmatorii doi ani in care nunta ar putea avea loc.

    Regia: Ken Kwapis
    11 1
    5.2
  • Big Momma's House 2 (2006)

    Acasă la Coana Mare 2

    Martin Lawrence revine in rolul agentului FBI Malcolm Turner, un maestru al deghizarilor, care intra iar sub (extra-large) acoperire, dandu-se drept corpolenta septuagenara "Big Momma".

    Regia: John Whitesell
    27 0
    4.8
  • Duane Hopwood (2005)

    Regia: Matt Mulhern
    0 0
    6.5