Filmele și serialele cu Josh Gad

 • Josh Gad

  Josh Gad

  41 de ani
  Data nașterii: 23.02.1981
  Locul nașterii: Hollywood, Florida, USA
 • Wolf Like Me (2022)

  Scenariul: Abe Forsythe
  10 3
  7.3
 • Regia: Dan Abraham, Trent Correy
  0 0
  6.8
 • Artemis Fowl (2020)

  Artemis este un geniu de numai 12 ani, milionar și parte a unei familii de infractori celebri. Dispariția neobișnuită a tatălui său îl forțează să pătrundă într-o lume misterioasă, plină de zâne, spiriduși și magie, ce-i testează limitele.

  Regia: Kenneth Branagh
  119 15
  4.2
 • Avenue 5 (2020)

  Cu Laurie în rolul căpitanului Ryan Clark și Josh Gad în cel al miliardarului Herman Judd, Avenue 5 promite aventuri pline de umor și de neprevăzut, ivite la bordul unei nave spațiale turistice, ce se defectează în plină călătorie.

  Scenariul: Armando Iannucci
  49 12
  6.6
 • Frozen II (2019)

  Regatul de gheață

  Anna, Elsa, Kristoff, Olaf și Sven pleacă din Arendalle către o pădure străveche, în care este toamnă mereu, pentru a descoperi sursa puterilor Elsăi și a-si salva regatul.

  Regia: Chris Buck, Jennifer Lee
  159 23
  6.8
 • The Angry Birds Movie 2 (2019)

  Angry Birds: Filmul

  Devenite vedete, înaripatele nezburătoare se tot războiesc cu ticăloșii porcușori verzi și s-ar zice că nimic nu va opri vreodată această ciondăneală. Până când apare o nouă insulă la orizont și astfel cele două tabere sunt nevoite să se alieze.

  Regia: John Rice, Thurop Van Orman
  70 6
  6.4
 • A Dog's Journey (2019)

  Câinele, adevăratul meu prieten 2

  "Câinele, adevăratul meu prieten 2", o nouă ecranizare în care îndrăgitul patruped Bailey vrea să își împlinească un nou destin și alături de cei dragi ajunge în locuri surprinzătoare

  Regia: Gail Mancuso
  63 2
  7.4
 • Marshall (2017)

  Marshall urmărește povestea tânărului Thurgood Marshall, primul judecător afro-american al Curții Supreme, în timp ce se luptă cu unul dintre cazurile sale cele mai importante din carieră.

  Regia: Reginald Hudlin
  102 7
  7.3
 • Olaf's Frozen Adventure (2017)

  Regatul de Gheață. Sărbători cu Olaf

  Olaf's Frozen Adventure, noul scurt-metraj marca Disney, va putea fi vizionat în cinematografe, în deschiderea animației Coco.

  Regia: Kevin Deters, Stevie Wermers
  41 4
  5.6
 • Beauty and the Beast (2017)

  Frumoasa și Bestia

  Belle este luată prizonieră de o bestie în castelul său, în schimbul libertății tatălui ei. În ciuda temerilor sale, ea se împrietenește cu personalul fermecat al castelului și învață să privească dincolo de exteriorul bestiei.

  Regia: Bill Condon
  210 27
  7.1
 • A Dog's Purpose (2017)

  Câinele, adevăratul meu prieten

  Ecranizare a îndrăgitului roman omonim semnat de W. Bruce Cameron, „Câinele, adevăratul meu prieten” prezintă destinul unui devotat patruped care îşi descoperă menirea prin prisma stăpânilor săi, pe care îi învaţă să radă şi să iubească.

  Regia: Lasse Hallström
  137 11
  7.2
 • The Angry Birds Movie (2016)

  Angry Birds - Filmul

  Inspirat de unul dintre cele mai populare jocuri din ultimul deceniu, Angry Birds are în centrul atenției păsăretul dintr-o pădure colorată. La ce să țină eroii mai mult decât la prețioasele lor ouă, garanție a perpetuării speciei?

  Regia: Clay Kaytis, Fergal Reilly
  26 1
  6.3
 • Pixels (2015)

  Pixels: O aventură digitală

  Când o rasă extraterestră interpretează greşit imagini din jocuri video clasice şi atacă Pământul, preşedintele Will Cooper apelează la prietenul său din copilărie Sam Brenner pentru a elabora contraofensiva umană

  Regia: Chris Columbus
  26 1
  5.6
 • The Wedding Ringer (2015)

  Nuntași de închiriat

  Cu greu poți găsi un tip mai de treabă decât Doug. Doar că din cauza timidității salee, Doug are și o imensă problemă: în 2 săptămâni se căsătorește cu femeia visurilor sale și nu are niciun prieten apropiat care să-i fie cavaler de onoare!

  Regia: Jeremy Garelick
  23 3
  6.6