Filmele și serialele cu Josh Gad

 • The Wedding Ringer (2015)

  Nuntași de închiriat

  Cu greu poți găsi un tip mai de treabă decât Doug. Doar că din cauza timidității salee, Doug are și o imensă problemă: în 2 săptămâni se căsătorește cu femeia visurilor sale și nu are niciun prieten apropiat care să-i fie cavaler de onoare!

  Regia: Jeremy Garelick
  23 3
  6.6
 • Frozen Fever (2015)

  Febra Regatului de Gheață

  Este ziua Annei, iar Elsa vrea să organizeze pentru sora ei o petrecere de neuitat, pentru a fi iertată și a face uitate zilele în care cele două au fost despărțite de ușile închise.

  Regia: Chris Buck, Jennifer Lee
  19 1
  6.8
 • Wish I Was Here (2014)

  Rolul vieții mele

  Aidan are 30 de ani. Pare că ușile i se trântesc în față și că va trebui să facă schimbări drastice. Înconjurat de o familie ce se arunca în situații trăsnite, Aidan își va da seama curând că trebuie să se concentreze la prezent.

  Regia: Zach Braff
  3 0
  6.6
 • Frozen (2013)

  Regatul de gheață

  Când o profeție malefică face ca un întreg regat să se cufunde într-o iarnă veșnică, tânăra Anna va trebui să facă echipă cu Kristoff, un alpinist plin de întrăzneală, pentru a porni în căutarea Crăiesei Zăpezii.

  Regia: Chris Buck, Jennifer Lee
  Oscar-uri:
  58 3
  7.4
 • Jobs (2013)

  Steve Jobs. Omul care a schimbat lumea

  E nevoie de un singur om pentru pornirea unei revoluții. Steve Jobs. Omul care a schimbat lumea este povestea extraordinară a lui Steve Jobs (Ashton Kutcher), inovatorul emblematic și antreprenorul desăvârșit care a făcut imposibilul.

  Regia: Joshua Michael Stern
  7 0
  6.0
 • The Internship (2013)

  Stagiarii

  Comedia are în centru doi foşti angajaţi în vânzări, care, odată concediaţi, decid să intre într-un program de internship într-o companie ce activează în domeniul internetului, în care majoritatea angajaţilor au pe jumătate vârsta lor.

  Regia: Shawn Levy
  13 1
  6.3
 • Thanks for Sharing (2012)

  Tentații (i)rezistibile

  Un consultant pe probleme de ecologie cu spirit ascuțit de competiție, un tată de familie cu o carieră de succes, dar cu probleme în viața de zi cu zi și un medic de urgențe care și-a pierdut complet controlul se luptă cu dependența de sex.

  Regia: Stuart Blumberg
  5 3
  6.4
 • Mardi Gras: Spring Break (2011)

  Mardi Gras: Vacanța

  Un grup de studenti ajunge la New Orleans, unde planul e sa se destrabaleze zile in sir cu ocazia celebrului carnaval de Mardi Gras. Bineinteles, situatiile trasnite apar la tot pasul...

  Regia: Phil Dornfeld
  1 0
  5.1
 • Love & Other Drugs (2010)

  Dragoste și alte dependențe

  Comedia romantică explorează deopotrivă metodele lipsite de etică ce se practicau în anii '90 în industria farmaceutică din Statele Unite ale Americii și idila frumoasă care se înfiripă între un agent de vânzări ambițios și o artistă rebelă.

  Regia: Edward Zwick
  39 2
  6.7
 • The Rocker (2008)

  Toba de rock

  Robert e un baterist care-si traieste visul pana ce este dat afara din trupa. Dupa 20 de ani, Robert afla ca trupa nepotul sau de liceu isi cauta baterist. Tinerii il iau in trupa, dandu-i sansa sa aspire din nou la titlul de star rock.

  Regia: Peter Cattaneo
  5 0
  6.2
 • 21 (2008)

  21: Șansa vieții lui

  Șansa vieții lui, filmul de aventuri al casei Columbia Pictures, este inspirat de povestea adevărată a unui grup de tineri supradotați, care au păcălit Vegas-ul cu milioane de dolari.

  Regia: Robert Luketic
  14 0
  6.8
 • Razortooth (2007)

  Specii dispărute

  Patru studenti calatoresc in Florida Everglades pentru a-si imbunatati rezultatele la biologie. Din putinele informatii pe care le detin, ei nu se afla acolo pentru a cerceta tiparii obisnuiti. Profesorul lor a creat un super-tipar modificat...

  Regia: Patricia Harrington
  0 0
  3.6