Filmele cu Joshua Harto

  • Joshua Harto

    Joshua Harto

    45 de ani
    Data nașterii: 09.01.1979
    Locul nașterii: Huntington, West Virginia, USA
  • Chicago, 1927. O sesiune de înregistrări. Tensiunile dintre Ma Rainey (Viola Davis), ambițiosul ei trompetist (Chadwick Boseman) și managerii albi, hotărâți s-o controleze pe legendara ”Mamă a Bluesului”, cresc.

    Regia: George C. Wolfe
    Oscar-uri:
    18 0
    6.9
  • Gold (2016)

    Goana după Aur

    Kenny Wells (Matthew McConaughey) și Kay (Bryce Dallas Howard), puțin probabila lui pereche, se aventurează în jungla indoneziană în căutarea de aur.

    Regia: Stephen Gaghan
    150 12
    6.7
  • Bridge of Spies (2015)

    Podul spionilor

    Filmul spune povestea lui James Donovan (Hanks), un avocat din Brooklyn care se trezește aruncat în centrul Războiului Rece, când CIA îl trimite cu sarcina aproape imposibilă să negocieze eliberarea unui pilot american

    Regia: Steven Spielberg
    Oscar-uri:
    66 1
    7.6
  • The Lifeguard (2013)

    Salvamara

    O fostă șefă de promoție demisionează ca reporter la New York și se întoarce acolo unde a fost ultima oară fericită: casa ei unde a copilărit, în Connecticut. Acolo începe să lucreze ca salvamar, începând o relație periculoasă cu un adolescent cu...

    Regia: Liz W. Garcia
    11 1
    5.6
  • Unthinkable (2010)

    De neimaginat

    Un thriller psihologic, conturat in jurul unui interogator privat si a unui agent FBI ce preseaza pana la limita inumanitatii un terorist care detine informatii legate de locatia a 3 bombe nucleare, plasate de-a lungul teritoriului Statelor Unite.

    Regia: Gregor Jordan
    25 1
    7.0