Filmele și serialele cu Joy Bryant

  • Joy Bryant

    Joy Bryant

    49 de ani
    Data nașterii: 18.10.1974
    Locul nașterii: New York City, New York, USA
  • For Life (2020)

    Pe viață

    Produs de 50 Cent și inspirat din cazul real al lui Isaac Wright Jr., serialul spune povestea unui deținut care devine avocat, acceptând să reprezinte alți condamnați în timp ce se luptă pentru a-și răsturna propria sentință nedreaptă.

    Scenariul: Hank Steinberg
    108 3
    7.6
  • About Last Night (2014)

    Spune-mi ce-ai făcut azi-noapte!

    Această modernă actualizare a genului are în centrul atenţiei două cupluri. După ce eroii au ajuns imediat din bar în dormitor, comedia lui Steve Pink verifică dacă cele două relaţii pot face faţă responsabilităţii angajamentelor pe termen lung.

    Regia: Steve Pink
    9 1
    6.1
  • Hit and Run (2012)

    Lovește și fugi

    Un șofer care fusese implicat în jafuri fuge din programul de protecție a martorilor pentru a o duce pe iubita lui (Kristen Bell) la Los Angeles, unde aceasta nu trebuie să piardă slujba la care visase toată viața.

    Regia: Dax Shepard, David Palmer
    17 3
    6.1
  • Parenthood (2010)

    Paternitate

    Fiecare episod de câte o oră urmărește trei generații din familia Braverman, redând într-o notă afectuoasă bucuriile și necazurile vieții de părinte, dar și problemele cu care se confruntă orice copil din epoca posttehnologică.

    Scenariul: Jason Katims
    9 0
    8.3
  • Virtuality (2009)

    Virtualitate

    Regia: Peter Berg
    2 0
    5.7
  • Welcome Home, Roscoe Jenkins (2008)

    Bun venit acasă, Roscoe Jenkins!

    Când prezentatorul unei emisiuni tv de mare succes se întoarce în orașul său natal din Sud, familia lui este acolo, pregătită să-i aducă aminte că o întoarcere acasă nu seamănă deloc cu o vacanță.

    Regia: Malcolm D. Lee
    13 0
    5.5
  • Bobby (2006)

    Filmul "Bobby" prezintă povestea asasinării senatorului Robert F. Kennedy, pe 5 iunie 1968, focalizându-se asupra celor 22 de persoane prezente în acel moment în hotelul Ambassador, locul crimei

    Regia: Emilio Estevez
    11 0
    7.0
  • London (2005)

    Londra

    Nu orașul. Femeia. O femeie foarte frumoasă. Bineînțeles, acum că relatia lui cu London (Jessica Biel) s-a încheiat, Syd (Chris Evans) a devenit o epavă

    Regia: Hunter Richards
    21 3
    6.4
  • The Skeleton Key (2005)

    Cheia schelet

    Caroline se mută în Louisiana şi îl ia în grijă pe Ben, victimă a unui atac cerebral. Atmosfera în casă este, însă, foarte suspectă. După ce obţine o cheie care poate deschide toate încăperile din casă, Caroline descoperă o cameră secretă în pod.

    Regia: Iain Softley
    17 3
    6.5
  • Get Rich or Die Tryin' (2005)

    Îmbogățește-te sau mori încercând

    În filmul său de debut, superstarul hip-hop Curtis „50 Cent” Jackson explodează pe ecran în această puternică dramă urbană a aclamatului regizor Jim Sheridan (In America). Supravietuind unui schimb de focuri aproape fatal, Marcus (50 Cent)...

    Regia: Jim Sheridan
    11 0
    5.5
  • Three Way (2004)

    Triplă amenințare

    Lew (Dominic Purcell) este un smecher de doi bani care are un mare secret. A tras cu urechea la o discutie despre planul unei răpiri cu miza de un milion de dolari, iar acum încearcă să-si facă loc în acest plan murdar.

    Regia: Scott Ziehl
    0 0
    4.6
  • Haven (2004)

    Adăpostul

    In timpului unui weekend, doi afaceristi dubiosi ( Paxton si Dillane) fug in Insulele Cayman ca sa scape de urmarirea politiei. Dar fuga lor declanseaza o reactie in lant care face pe un englez nativ ( Bloom) sa comita o crima care schimba natiunea.

    Regia: Frank E. Flowers
    2 1
    5.7
  • Baadasssss! (2003)

    Răzbunarea lui Sweetback

    Mario Van Peebles aduce un omagiu foarte amuzant filmului de referinta al tatalui sau Melvin, „The Sweet Sweetback’s Baadassss Song". Comedia este despre Melvin care incearca sa stranga fonduri pentru un film de actiune cu negri.

    Regia: Mario Van Peebles
    1 0
    7.3
  • Honey (2003)

    Honey Daniels (Jessica Alba) a asteptat toata viata ei sa arate lumii talentul ei la dans. Ziua este instructor de dans iar seara barmanita, pentru ca dupa ce iese din tura sa intre pe ringul de dans, ca sa fie remarcata. Si iata ca sansa apare.

    Regia: Bille Woodruff
    9 0
    5.3
  • Trimis la psihiatrul Marinei, pentru comportamentul sau rebel, tanarul marinar Antwone Fisher este la inceput inchis in sine si nu vrea sa discute cu psihiatrul nimic despre viata sa. Incetul cu incetul, insa el incepe sa povesteasca un trecut...

    Regia: Denzel Washington
    15 0
    7.3