Filmele cu Joyce Van Patten

  • Joyce Van Patten

    Joyce Van Patten

    90 de ani
    Data nașterii: 09.03.1934
    Locul nașterii: New York City, New York, USA
  • Peace, Love & Misunderstanding (2011)

    Pace, iubire și neînțelegeri

    O avocată din NY își ia cei doi copii la ferma mamei sale, într-o vacanță de familie. Ce trebuia să fie un weekend de relaxare se transformă repede într-o aventură de vară din care nu lipsesc dragostea, muzica, secretele de familie și autocunoașterea

    Regia: Bruce Beresford
    3 1
    5.9
  • Grown Ups (2010)

    Oameni mari și fără minte

    O comedie despre 5 buni prieteni din copilărie, care se întâlnesc după 30 de ani, împreună cu familiile, în weekend-ul de ziua Americii. Reluând firul vieţii de unde s-au despărţit, cei 5 vor descoperi că a îmbătrâni nu e egal cu a te maturiza.

    Regia: Dennis Dugan
    26 2
    6.0
  • Monkey Shines (1988)

    Un experiment al groazei

    Când Allan rămâne paralizat el își pierde orice sparenta, până când o întâlnește pe Ella, o maimuțică antrenată să îl ajute prin casă. Dar Ella face parte dintr-un experiment și curand începe să răspundă la furia și frustrarea care îl apasă pe Allan.

    Regia: George A. Romero
    0 0
    6.2
  • Blind Date (1987)

    Întâlnire cu surprize

    Walter Davis lucreaza la o firma, este bine vazut si se asteapta la o promovare. Cand ignora avertismentul celui care ii aranjeaza o intalnire cu un important client, de fapt o superba femeie - n-o lasa sa bea! - Walter vede totul prabusindu-se.

    Regia: Blake Edwards
    31 2
    5.9
  • O poveste adevărată despre doi prieteni din copilărie ce provin din familii americane înstărite. Aceștia își trădează țara în momentul în care se decid să vândă rușilor secretele guvernului.

    Regia: John Schlesinger
    3 1
    6.8
  • St. Elmo's Fire (1985)

    Libertinii

    După terminarea studiilor, câţiva absolvenţi care se cunosc din liceu sunt nevoiţi să înveţe să se descurce singuri. Se lovesc de depresii, abuz de alcool şi droguri, neînţelegeri cu părinţii, lipsa banilor şi destrămarea relaţiilor.

    Regia: Joel Schumacher
    7 0
    6.4
  • Mikey and Nicky (1976)

    Mickey și Nicky

    Ascuns într-un hotel ieftin, Nick suferă de durerile provocate de un ulcer și este convins că mafiotul local îl vrea mort. El îl cheamă pe Mikey, prietenul său din copilărie, dar când acesta vine, nu il lasa să intre: starile sale alternează.

    Regia: Elaine May
    6 0
    7.4
  • Something Big (1971)

    Regia: Andrew V. McLaglen
    2 0
    5.7
  • Pussycat, Pussycat, I Love You (1970)

    Pisicuțo, te ador

    Un scenarist american care traieste la Roma se duce la psihiatru pentru a scapa de teama de a nu cheli si de visele ciudate cu maimute.

    Regia: Rod Amateau
    1 0
    4.4
  • The Trouble with Girls (1969)

    Necazuri cu fetele

    Walter Hale, liderul mişcării Chautauqua, împreună cu asociatul lui se luptă să-şi păstreze gruparea într-un orăşel din America.

    Regia: Peter Tewksbury
    0 0
    5.3
  • I Love You, Alice B. Toklas! (1968)

    Te iubesc, Alice B. Toklas

    Regia: Hy Averback
    3 0
    6.2