Filmele cu Judah Lewis

  • Judah Lewis

    Judah Lewis

    22 de ani
    Data nașterii: 22.05.2001
    Locul nașterii: Cherry Hill, New Jersey, USA
  • Regia: Joe Lynch
    6 1
    5.4
  • The Christmas Chronicles: Part Two (2020)

    Cronicile Crăciunului

    Acum o adolescentă cinică, Kate Pierce îl reîntâlnește pe neașteptate pe Moș Crăciun după ce un scandalagiu misterior amenință să pună capăt Crăciunului... pentru totdeauna.

    Regia: Chris Columbus
    38 2
    6.0
  • The Babysitter: Killer Queen (2020)

    Bona 2: Regina demonică

    La doi ani după înfrângerea cultului condus de bona sa, Cole încearcă să dea uitării trecutul și să se concentreze asupra vieții școlare. Dar când vechii inamici reapar, Cole trebuie să se dovedească încă o dată mai inteligent decât forțele răului.

    Regia: McG
    20 2
    5.8
  • I See Yo (2019)

    Te văd

    Infidelitatea a pus presiune asupra familiei Harper pe măsură ce Greg, detectivul principal într-un caz de răpire, care a adus la suprafață un caz similar din anii trecuți, încearcă să găsească un mod prin care să-și ierte soția, pe Jackie.

    Regia: Adam Randall
    17 6
    6.8
  • Summer of 84 (2018)

    Vara lui '84

    Convins că ofițerul de poliție din cartierul său este ucigașul în serie despre care se vorbește la știri, Davey, împreună cu cei trei mai buni prieteni, Etas, Farraday și Woody, se angajează într-o anchetă care îi va pune într-un mare pericol.

    Regia: Anouk Whissell, François Simard, Yoann-Karl Whissell
    12 0
    6.7
  • The Christmas Chronicles (2018)

    Cronicile Crăciunului

    Kate şi fratele lui mai mare, Teddy, îşi petrec ajunul Crăciunului plănuind să-l surprindă pe cameră pe Moşu', însă ajung să fie părtaşi, alături de Moş Crăciun însuşi, la o aventură la care alţi copii doar ar visa.

    Regia: Clay Kaytis
    135 10
    7.0
  • The Babysitter (2017)

    Bona

    Cole este îndrăgostit de superba sa bonă Bee. Într-o noapte, într-un moment de sfidare, Cole rămâne treaz și descoperă un adevăr șocant: populara, amuzanta și frumoasa Bee este de fapt un ucigaș cu sânge rece care face parte dintr-un cult satanic.

    Regia: McG
    56 10
    6.3
  • Demolition (2015)

    Demolat

    Davis, un bancher de investiții, face eforturi să se descurce după ce și-a pierdut soția într-un accident de mașină. Cu ajutorul unei femei și a fiului ei, Davis începe să reconstruiască începând cu demolarea vieții pe care o cunoaștea înainte.

    Regia: Jean-Marc Vallée
    14 0
    7.0
  • La sfârșitul Războiului Civil, Belle Gatlin Barlowe, o mama văduvă cu trei copii, se confruntă cu incertitudinea, încercând să-și apere terenurile familiei prin orice mijloace necesare.

    Regia: Jon Amiel
    2 0
    5.7