Filmele și serialele cu Jude Law

 • Jude Law

  Jude Law

  49 de ani
  Data nașterii: 29.12.1972
  Locul nașterii: Lewisham, London, England, UK
 • Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore (2022)

  Animale fantastice: Secretele lui Dumbledore

  Profesorul Albus Dumbledore are încredere în magizoologul Newt Scamander să conducă o echipă de vrăjitori, vrăjitoare și un brutar curajos într-o misiune periculoasă, în care vor înfrunta legiunea de adepți ai lui Gellert Grindelwald.

  Regia: David Yates
  140 20
  6.2
 • The Nest (2020)

  Cuibul

  „Nu e treaba ta să-ți faci griji. Lasă asta pe seama soțului tău” e sfatul pe care îl primește Allison de la mama ei, când se mută involuntar din suburbiile americane în zona rurală a Angliei, împreună cu soțul ei, Rory și cei doi copii, la...

  Regia: Sean Durkin
  9 3
  6.3
 • The Third Day (2020)

  A treia zi

  Serialul e împărțit în două părți. ”Vara”, un bărbat vizitează o insulă misterioasă și descoperă localnici hotărâți să-și apere casa cu orice preț. ”Iarna” o prezintă pe ambițioasa Helen, care ajunge pe insulă în căutare de răspunsuri.

  Scenariul: Felix Barrett, Dennis Kelly
  20 5
  6.4
 • The New Pope (2019)

  Noul Papă

  Pius al XIII-lea este în comă. După un interludiu pe cât de neașteptat, pe atât de misterios, Voiello îi determină pe ceilalți să-l aleagă pe tronul papal pe John Brannox, un aristocrat fermecător și sofisticat, luând numele Ioan Paul al III-lea.

  Scenariul: Paolo Sorrentino
  99 12
  8.1
 • Captain Marvel (2019)

  Căpitanul Marvel

  Acțiunea are loc în 1995, când Carol Danvers (Brie Larson), fost pilot în U.S. Air Force, devine unul dintre cei mai puternici eroi ai galaxiei.

  Regia: Ryan Fleck, Anna Boden
  448 54
  6.8
 • Vox Lux (2018)

  Filmul urmărește ascensiunea lui Celeste din cenușa unei tragedii naționale la statutul de superstar. Acțiunea se întinde pe parcursul a 18 ani și redă momente culturale importante văzute prin ochii ei, începând cu 1999 și terminându-se în 2017.

  Regia: Brady Corbet
  18 12
  5.8
 • King Arthur: Legend of the Sword (2017)

  King Arthur: Legenda sabiei

  Bedivere (Idris Elba), unul dintre apropiații tatălui lui Arthur, devine mentorul băiatului și îl pregătește pentru a deveni un excelent luptător.

  Regia: Guy Ritchie
  388 58
  6.7
 • The Young Pope (2016)

  Tânărul papă

  Povestea începuturilor pontificatului lui PIUS al XIII-lea, născut Lenny Belardo. Un personaj complex și tulburat, atât de conservator în alegerile sale încât frizează granița obscurantismului, dar plin de compasiune față de cei slabi și săraci.

  Scenariul: Paolo Sorrentino
  44 3
  8.3
 • Genius (2016)

  Geniu

  Filmiul spune povestea lui Perkins, un publicist al editurii Scribner, care a lucrat cu genii precum F. Scott Fitzgerald, Hemingway sau Thomas Wolfe. Genius se concentrează pe relația dintre Perkins și Wolfe și decăderea lor.

  Regia: Michael Grandage
  17 0
  6.5
 • Spy (2015)

  Spioana

  Susan Cooper este un analist CIA modest şi eroul necunoscut din spatele celor mai periculoase misiuni ale agenției. Dar când partenerul ei iese din rețea, ea se oferă voluntară să se infiltreze în lumea unui dealer de arme mortale

  Regia: Paul Feig
  47 2
  7.0
 • Black Sea (2014)

  Marea Neagră

  Un submarin al germaniei naziste, încărcat cu aur, ajunge pe fundul mării cu tot cu încărcătură, fiind dat dispărut. Războiul şi cursul istoriei fac evenimentul uitat, însă în zilele noastre, un comandant primeşte oferta de a căuta submarinul

  Regia: Kevin Macdonald
  20 2
  6.4
 • The Grand Budapest Hotel (2014)

  Hotel Grand Budapest

  The Grand Budapest Hotel descrie aventurile lui Gustave H, un legendar portar la un mare hotel european din perioada interbelică, şi ale lui Zero Moustafa, hamalul hotelului, care devine cel mai bun prieten al său.

  Regia: Wes Anderson
  Oscar-uri: x 4
  30 2
  8.1
 • Dom Hemingway (2013)

  După 12 ani petrecuţi în închisoare pentru tăinuirea adevărului, Dom Hemingway, un spărgător notoriu de seifuri se întoarce din nou pe străzile Londrei pentru a recupera ce i se cuvine

  Regia: Richard Shepard
  7 2
  6.1
 • Side Effects (2013)

  Efecte adverse

  Un thriller captivant despre Emily și Martin, un cuplu de succes din New York, a căror viață se dă peste cap când psihiatrul lui Emily îi prescrie un nou medicament împotriva anxietății. Medicamentul va avea neașteptate efecte adverse.

  Regia: Steven Soderbergh
  25 3
  7.1
 • Anna Karenina (2012)

  Secolul 19, Rusia. O societate tributară unor principii depăşite, puternic influenţată de dogmele bisericeşti. Sosind la Moscova, sensibila Anna Karenina îl întâlneşte pe atrăgătorul căpitan Vronsky, moment în care are premoniţia morţii sale...

  Regia: Joe Wright
  Oscar-uri:
  17 4
  6.6