Filmele cu Judith Hoag

  • Judith Hoag

    Judith Hoag

    55 de ani
    Data nașterii: 29.06.1968
    Locul nașterii: Newburyport, Massachusetts, USA
  • Finding You (2020)

    Aici mă vei găsi

    După o audiție nefericită la prestigiosul conservator de muzică din New York, tânăra violonistă Finley Sinclair decide să se întoarcă în orașul natal și să-și înceapă studiile acolo. La pensiunea familiei ei, ea o întâlnește pe starul de cinema...

    Regia: Brian Baugh
    26 3
    6.4
  • Forever My Girl (2018)

    Iubiți pentru totdeauna

    Forever My Girl (2018) urmărește povestea unui star al muzicii country care după un deceniu se întoarce acasă la iubirea pe care o lăsase în urmă.

    Regia: Bethany Ashton Wolf
    47 7
    6.6
  • The Craigslist Killer (2011)

    Ucigașul de pe Craigslist

    Filmul urmărește viață lui Philip în timp ce se pregătește pentru un viitor promițător ca doctor și o viață fericită alături de logodnica lui. Nimeni nu ar crede că cel mai strălucit student ar fi un criminal. Știu asta numai el și victimele lui.

    Regia: Stephen T. Kay
    0 1
    5.0
  • Return to Halloweentown (2006)

    Intoarcerea in Halloweentown

    Filmul este a treia parte din seria DCOM Halloweentown. In aceasta parte, Marnie Piper (Sara Paxton) si fratele ei, Dylan Piper (Joey Zimmerman), se duc la Witch University pentru a urma colegiul in Halloweentown. Aici, forte intunecate incearca...

    Regia: David Jackson
    2 0
    5.3
  • Halloweentown High (2004)

    Anotimpul vrăjitoarei

    Atunci când Marnie reuşeşte să convingă consiliul din Halloweentown să trimită câţiva studenţi la şcoala ei din lumea muritorilor, promite să renunţe la puterile ei magice în cazul în care viaţa lor ar fi pusă în pericol. Şi totuşi, Marnie şi...

    Regia: Mark A.Z. Dippé
    3 0
    6.0
  • Halloweentown II: Kalabar's Revenge (2001)

    Orașul Halloween 2: Răzbunarea lui Kalabar

    Când ținea o petrecere de Halloween în cartier, Marnie încearcă să impresioneze un nou băiat drăguț, Kal, prin a-i arăta camera magică ascunsă. Kal profita de oportunitate si fura cartea cu vraji a lui Aggie.

    Regia: Mary Lambert
    1 0
    6.3
  • Halloweentown (1998)

    Orașul Halloween

    De Halloween, când Marnie se certa cu mama ei, copiii bunicii Aggie vin în vizită. Aggie vrea ca Marnie să înceapă pregătirea vrăjitoarelor înainte sa implineasca 13 ani. Dar există şi un alt motiv pentru care Aggie a venit în vizită.

    Regia: Duwayne Dunham
    2 0
    6.6
  • Fine Things (1990)

    Puterea dragostei

    Bernie Fine o ia in casatorie pe frumoasa Liz O'Reilly, divortata, cu o fetita, care insa moare de cancer la scurt timp dupa nasterea unui baietel. Cu inima zdrobita, Bernie se lupta sa creasca cei doi copii.

    Regia: Tom Moore
    2 0
    6.2
  • Teenage Mutant Ninja Turtles (1990)

    Țestoasele ninja mutante

    Printr-o substanta misterioasa numita Ooze, 4 testoase mititele, se transforma in unele gigant. Ele pot vorbi, pot merge ca oamenii si le place foarte mult pizza. Soricelul Splinter devine mentorul lor si le face sa devina adevarate luptatoare.

    Regia: Steve Barron
    14 0
    6.8