Filmele cu Judy Garland

  • Judy Garland

    Judy Garland

    Data nașterii: 10.06.1922
    Decedat: 22.06.1969 (47 de ani)
  • I Could Go on Singing (1963)

    Umbra trecutului

    Una dintre cele mai iubite cantarete de la Hollywood, Judy Garland, triumfa pentru ultima oara pe marele ecran, dorind sa obtina atat dragostea publicului, cat si pe cea a fostului sau iubit.

    Regia: Ronald Neame
    1 0
    6.9
  • A Child Is Waiting (1963)

    Un copil așteaptă

    Regia: John Cassavetes
    9 0
    7.2
  • Gay Purr-ee (1962)

    Parisul vesel

    Jaone Tom, un motan cu inalta scoala a vietii si un farmec personal incontestabil, traieste multumit in peisajul rural frantuzesc alaturi de aleasa inimii sale, frumoasa pisicuta Mewsette. Insa aceasta are un vis neimplinit, care o face sa ofteze...

    Regia: Abe Levitow
    7 0
    6.7
  • Judgment at Nuremberg (1961)

    Procesul de la Nurnberg

    Filmul regaseste magia nelinistitoare a marilor procese redate pe ecran. Are in plus, acea importanta particulara (ceea ce justifica lungimea sa neobisnuita) pe care i-o da personalitatea acuzatiilor: conducatorii regimului nazist judecati drept.

    Regia: Stanley Kramer
    Oscar-uri:
    26 1
    8.3
  • A Star Is Born (1954)

    S-a născut o stea

    Esther Blodgett, o cântăreață măruntă, e descoperită de faimosul actor Norman Maine, apoi ea ajunge în vârf, iar el se afundă în băutură.

    Regia: George Cukor
    6 0
    7.5
  • Easter Parade (1948)

    Parada de Paște

    Don află că partenera lui de dans, Nadine, refuză să mai colaboreze cu el. Pentru a-și dovedi că nu are o atât de mare importanță pentru el, Don își însușește o nouă protejată din care jură că va face un star până la următoarea paradă de Paște.

    Regia: Charles Walters
    Oscar-uri:
    5 0
    7.3
  • The Pirate (1948)

    Piratul

    Pentru ca Manuela viseaza la piratul Macoco, desi este logodita cu un om bogat, actorul ambulant Serafin, care vrea sa o cucereasca, se da drept cunoscutul bandit. Numai ca este prins si condamnat la moarte. Va fi salvat de Manuela?

    Regia: Vincente Minnelli
    13 0
    6.9
  • Realizatorul de spectacole de revista Florenz Ziegfeld moare. Dar el nu-si va gasi linistea in ceruri, pana cand pe Pamant nu se va realiza un spectacol de revista fara egal in frumusete si grandoare!

    Regia: Robert Lewis, Lemuel Ayers, Roy Del Ruth
    2 0
    6.4
  • Meet Me in St. Louis (1944)

    Ne vedem in St. Louis

    St. Louis 1903. Instarita familie Smith are patru fiice adorabile, printre care si Esther si micuta Tootie. Esther, la cei saptesprezece ani ai ei, s-a indragostit de un vecin de abia mutat langa ei, John. Problema apare in momentul in care Domnul...

    Regia: Vincente Minnelli
    4 0
    7.5
  • The Wizard of Oz (1939)

    Vrăjitorul din Oz

    Filmul prezinta minunatele aventuri ale fetitei Dorothy in tara Oz, unde prea-puternic este Marele Vrajitor, caruia ea si prietenii sai - Sperietoarea fara creier, Omul de Tinichea fara inima si Leul fara curaj - vor sa-i ceara ajutorul.

    Regia: King Vidor, Victor Fleming
    Oscar-uri:
    26 0
    8.1