Filmele și serialele cu Judy Reyes

 • Judy Reyes

  Judy Reyes

  54 de ani
  Data nașterii: 05.11.1967
  Locul nașterii: The Bronx, New York, USA
 • All Together Now (2020)

  Ca un star rock

  Amber, o liceană cu talent muzical care speră să studieze la Carnegie Mellon, își împarte cu zâmbetul pe buze timpul între muncă, viață și niște secrete esențiale. Când noi obstacole îi amenință planurile, Amber trebuie să se bazeze pe apropiați.

  Regia: Brett Haley
  3 0
  6.5
 • Claws (2017)

  Printre degete

  “Claws” este o meditație amuzantă asupra durității femeilor, care prezintă ascensiunea a cinci manichiuriste diferite care lucrează la un salon de unghii din Florida, unde au loc mai multe decât manichiuri și tratamente pentru păr.

  Scenariul: Eliot Laurence
  2 1
  7.3
 • One Day at a Time spune povestea unei mame singure (Justina Machado) care trebuie să-şi crească cei doi copii suportând în aceleşi timp ciudăţeniile imprevizibilei ei mame (Rita Moreno).

  Scenariul: Gloria Calderon Kellett, Mike Royce
  2 0
  8.1
 • Girl Flu. (2016)

  Pubertatea unei fete

  Bird trebuie să se maturizeze fie că vrea sau nu, în cea mai proastă zi a vieții ei: are prima menstruație, este părăsită de mama ei, un spirit libertin, și descoperă că niciodată nu te mai poți întoarce de unde ai plecat.

  Regia: Dorie Barton
  0 2
  6.3
 • Devious Maids (2013)

  Menajere ambițioase

  Devious Maids prezintă viețile menajerelor din casele familiilor bogate din Beverly Hills. Fiecare pare hotărâtă să treacă peste orice barieră pentru a urca pe scara socială și, din acest motiv, viețile lor vor suferi complicații de tot felul

  Scenariul: Marc Cherry
  13 1
  7.8
 • Without Men (2011)

  Fără bărbați ... sau nu!

  Inspirat de romanul „Tales of the Town of Widows" de James Canon, prezintă povestea Rosalbei (Eva Longoria), care devine primăriță într-un sat (din America Latina) rămas fără bărbați după ce aceștia au fost recrutați de o grupare de gherilă.

  Regia: Gabriela Tagliavini
  4 0
  3.2
 • Scrubs (2001)

  Stagiarii

  În lumea ireală a spitalului Sacred Heat, stagiarul John “J.D.” Dorina descoperă ce înseamnă cu adevărat medicina, prietenia şi viaţa în general.

  Scenariul: Bill Lawrence
  16 0
  8.3