Filmele și serialele cu Julia Roberts

  • Julia Roberts

    Julia Roberts

    56 de ani
    Data nașterii: 28.10.1967
    Locul nașterii: Smyrna, Georgia, USA
    Oscaruri:
  • Leave the World Behind (2023)

    Lasă lumea în urmă

    O familie închiriază o casă luxoasă pentru a se relaxa, dar escapada ia o turnură sinistră când cei patru devin ținta unui atac cibernetic și doi străini apar la ușă.

    Regia: Sam Esmail
    58 8
    6.5
  • Ticket to Paradise (2022)

    Bilet pentru paradis

    Un cuplu divorțat face echipă și călătorește în Bali pentru a o împiedica pe fiica lor să facă aceeași greșeală pe care ei cred că au făcut-o acum 25 de ani.

    Regia: Ol Parker
    115 9
    6.1
  • Gaslit (2022)

    Scenariul: Robbie Pickering
    29 2
    7.3
  • Ben Is Back (2018)

    Ben s-a întors

    Regia: Peter Hedges
    46 6
    6.7
  • Homecoming (2018)

    Heidi lucrează la Homecoming, o unitate care îi ajută pe soldați să revină la viața de civil. Au trecut ani, iar Heidi a început o viață nouă, însă Departamentul de Apărare vrea să afle de ce a plecat de la Homecoming.

    Scenariul: Sam Esmail, Micah Bloomberg, Eli Horowitz
    32 8
    7.4
  • Wonder (2017)

    Minunea

    Bazat pe bestseller-ul omonim, filmul „Minunea” transpune pe marile ecrane povestea emoţionantă a lui August Pullman, un copil diferit, dar cu o inimă uriaşă.

    Regia: Stephen Chbosky
    120 5
    7.9
  • Smurfs: The Lost Village (2017)

    Ștrumpfii: Satul pierdut

    În această nouă reinterpretare a poveștii Ștrumfilor, o hartă misterioasă îi provoacă pe Smurfette, Brainy, Clumsy și Hefty să pornească într-o aventură prin Pădurea Fermecată. Cei patru vor face cea mai importantă descoperire din istoria ștrumfilor.

    Regia: Kelly Asbury
    64 9
    6.0
  • Money Monster (2016)

    Mașina de bani

    Filmul spune povestea unei personalități TV și guru al investițiilor de pe Wall Street, Lee Gates (Clooney).Însă când unul din fanii săi ajunge să piardă toți banii familiei din cauza unui pont greșit al lui Lee, lucrurile iau o întorsătură dramatică

    Regia: Jodie Foster
    19 2
    6.5
  • Mother's Day (2016)

    Mamă, ce zi!

    Filmul surprinde poveştile mai multor familii care se pregătesc să petreacă împreună această zi importantă. Fie că e vorba despre o nouă idilă, despre o iubire pierdută sau lipsa dragostei, sărbătoarea care se apropie rapid se anunţă a fi memorabilă

    Regia: Garry Marshall
    22 1
    5.6
  • Secret in Their Eyes (2015)

    Secretul din ochii lor

    O echipă strâns sudată de investigatori FBI formată din Ray și Jess, alături de procurorul districtual care îi supervizează, Claire, e distrusă când descoperă că fiica adolescentă a lui Jess a fost ucisă în mod brutal și fără vreun motiv aparent.

    Regia: Billy Ray
    37 1
    6.3
  • The Normal Heart (2014)

    Inima normală

    Filmul este adaptarea piesei omonime premiata Tony, scrisă de Larry Kramer. Acesta este axat pe conștientizarea HIV/SIDA, atunci când toată lumea era încă ignorantă despre teribila boală, care a fost apoi numită și "cancerul gay".

    Regia: Ryan Murphy
    9 0
    7.9
  • August: Osage County (2013)

    Ținutul din mijlocul verii

    Scenariul filmului are la bază piesa de teatru cu același titlu aparținându-i autoarei Tracy Letts, care, în 2008, a primit premiul Pulitzer pentru această comedie neagra.

    Regia: John Wells
    11 2
    7.2
  • Mirror Mirror (2012)

    Oglindă, Oglinjoară

    Regina îl pune pe Brighton, servitorul ei exagerat de amabil și cam pămpălău să o exileze pe Albă ca Zăpada în pădure. Prințesa întâlnește un grup de șapte rebeli care au arme foarte creative, pentru a compensa dimensiunile lor reduse.

    Regia: Tarsem Singh
    11 1
    5.6
  • Larry Crowne (2011)

    Larry e un film despre modul în care dificultățile recesiunii actuale îl fac pe un om obișnuit să se reinventeze și să descopere o neașteptată șansă în viață. Larry Crowne a ajuns într-un punct mort, va învăța o lecție importantă.

    Regia: Tom Hanks
    24 1
    6.1
  • Eat Pray Love (2010)

    Mănâncă, roagă-te, iubește

    Julia Roberts interpretează rolul scriitoarei Elizabeth Gilbert, iar Javier Bardem pe cel al bărbatului pe care scriitoarea îl întâlnește și de care se îndrăgostește spre finalul unei călătorii care o ajută să se redescopere.

    Regia: Ryan Murphy
    15 5
    5.8