Filmele și serialele cu Julian Fellowes

  • Julian Fellowes

    Julian Fellowes

    74 de ani
    Data nașterii: 17.08.1949
    Locul nașterii: Cairo, Egypt
  • Sharpe's Regiment (1996)

    Comandantul Sharpe: Regimentul pierdut

    În timpul războiului spaniol împotriva francezilor, sergentul Richard Sharp îi salvează viața domnului Arthur Wellesley, fapt pentru care avansează la gradul de locotenent. De acum înainte Sharp va conduce un grup de soldați.

    6 0
    8.0
  • Shadowlands (1994)

    Tărâmul umbrelor

    C.S. Lewis este un scriitor și profesor renumit. Necăsătorit, el duce o viață de celibatar până când o întâlnește pe Joy Gresham.

    Regia: Richard Attenborough
    16 0
    7.3
  • Sharpe's Rifles (1993)

    Comandantul Sharpe

    In Razboiul Peninsulei, un sergent britanic este ridicat la rang de locotenent si asezat in fruntea unei companii de puscasi care nu au urma de respect pentru el.

    10 0
  • To Be the Best (1992)

    Să fii cel mai bun

    Paula O'Neill (Lindsay Wagner) este mostenitoarea imperiului Harte si are toate atuurile pentru a fi cea mai fericita femei din lume: este bogata, este casatorita cu puternicul om de afaceri Shane O’Nell (David Robb), are un copil. Paula...

    Scenariul: Tony Wharmby
    4 1
    4.8
  • Damage (1992)

    Pasiune fatala

    Unul din membrii de vaza ai Parlamentului englez se indragosteste de logodnica fiului sau, iar relatia lor se transforma intr-o pasiune obsesiva care, nu numai ca ii distruge pe amandoi, ci le provoaca mult rau si celor din preajma.

    Regia: Louis Malle
    9 2
    6.7
  • The Scarlet Pimpernel (1982)

    Scânteioară

    Sub numele de cod Scarlet Pimpernel, Sir Percy este un adevărat erou în Franța. Scarlet Pimpernel este singurul care îndrăznește să înfrunte regimul terorii împus de Robespierre și, de aceea, este cel mai căutat om de către autoritățile franceze

    Regia: Clive Donner
    10 1
    7.6
  • Peter and Paul (1981)

    Petru si Pavel

    Viata si faptele apostolilor Petru si Pavel, indrumatori ai primilor crestini, cei care au contribuit in mod esential la aparitia bisericii.

    Regia: Robert Day
    2 0
    7.6