Filmele și serialele cu Julian McMahon

 • Julian McMahon

  Julian McMahon

  54 de ani
  Data nașterii: 27.07.1968
  Locul nașterii: Sydney, New South Wales, Australia
 • Scenariul: René Balcer
  210 13
  6.8
 • Monster Party (2018)

  Regia: Chris von Hoffmann
  11 1
  5.5
 • Hunters (2016)

  Vânători

  Scenariul: Natalie Chaidez
  12 1
  5.4
 • You're Not You (2014)

  Nu ești tu

  Kate, o pianistă desăvârșită, este diagnosticată cu o boală incurabilă și o angajează pe Bec să aibă grijă de ea. Cele două formează o legătură puternică și fiecare va fi inspirată de cealaltă să-și trăiască viața la intensitate maximă.

  Regia: George C. Wolfe
  9 2
  7.3
 • Paranoia (2013)

  Adam Cassidy (Liam Hemsworth) este un tânăr obişnuit care încearcă să promoveze în compania sa, Wyatt Corporation. Dar Adam face o greşeală, iar autoritarul său şef Nicholas Wyatt (Gary Oldman) îl şantajează ca să-l spioneze pe marele său rival.

  Regia: Robert Luketic
  8 0
  5.6
 • Fire with Fire (2012)

  Luptând cu focul

  Fire with Fire este o dramă în care pompierul Jeremy Coleman (Josh Duhamel) este martor la o crimă comisă de Hagan (Vincent D'Onoforio). Detectivul Mike Cella (Bruce Willis) îl prinde, dar Jeremy este amenințat de către Hagan.

  Regia: David Barrett
  16 0
  5.6
 • Faces in the Crowd (2011)

  Fețe în mulțime

  Anna își pierde cunoștința și capacitatea de a distinge fețele. Află că cel care i-a provocat accidentul este unul dintre cei mai urmăriți criminali ai momentului, recunoscut prin faptul că le taie gâtul victimelor, apoi le violează plângând.

  Regia: Julien Magnat
  16 1
  5.7
 • Premonition (2007)

  Premoniția

  Când Linda e anunţată de un ofiţer de poliţie că soţul ei a murit într-un accident, viaţa ei se rupe în bucăţi. Dar când soţul se întoarce acasă de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat, îşi dă seama că a avut o premoniţie.

  Regia: Mennan Yapo
  12 2
  5.9
 • Fantastic 4: Rise of the Silver Surfer (2007)

  Cei patru fantastici: Ascensiunea Surferului Argintiu

  Cei 4 fantastici afla ca nu sunt singurii supereroi din univers. Surferul de Argint soseste cu o misiune distrugatoare. Femeia invizibila, Mr. Fantastic, Torta umana si Lucrul trebuie sa se lupte si cu Galactus, dar si cu deja familiarul Dr. Doom.

  Regia: Tim Story
  35 1
  5.6
 • Fantastic Four (2005)

  Cei patru fantastici

  Visul inventatorului, astronautului si omului de stiinta Dr. Reed Richards e pe cale sa se realizeze. El este desemnat sa conduca o expeditie in spatiu, in centrul unei furtuni cosmice, unde spera sa descopere secretul codului genetic uman.

  Regia: Tim Story
  47 1
  5.7
 • Nip/Tuck (2003)

  Prietenie pe muchie de cuțit

  Sean McNamara si Christian Troy sunt prieteni de o viata si parteneri de afaceri de ani buni. Cei doi barbati conduc impreuna o clinica de chirurgie plastica din Florida, iar succesul firmei se datoreaza amandurora. Christian este un barbat care...

  Scenariul: Ryan Murphy
  6 1
  7.7
 • Profiler (1999)

  Psihologul Samantha Waters și mentorul ei încearcă să rezolve misterele cazurilor cu care se cofruntă. Puterea de a citi gândurile o ajută pe Samantha să realizeze ușor portretele robot ale criminalilor, chiar și în lipsa unor probe concludente.

  Scenariul: Cynthia Saunders
  2 0
  7.1
 • Charmed (1998)

  Farmece

  Surorile Halliwell, Prue, Phoebe şi Piper sunt de-a dreptul fermecătoare. Prue poate mişca obiectele doar printr-un semn al mâinii, Piper poate opri timpul în loc, iar Phoebe poate prezice viitorul.

  Scenariul: Constance M. Burge
  21 2
  7.1