Filmele și serialele cu Juliana Harkavy

  • Juliana Harkavy

    Juliana Harkavy

    39 de ani
    Data nașterii: 01.01.1985
    Locul nașterii: New York, USA
  • Annabelle Hooper and the Ghosts of Nantucket (2016)

    Annabelle și fantomele

    Petrecându-și vacanța pe insula Nantucket, o scriitoare adolescentă și prietenii ei trebuie să păcălească doi hoți intriganți pentru a rezolva secretul din spatele unei povești cu o fantomă legendară…

    Regia: Paul Serafini
    1 2
    5.6
  • Last Shift (2014)

    Jessica Loren, un ofițer de poliție începător intră în tura de noapte la o secție de poliție înainte de a fi închisă definitiv. Totul se transformă într-un adevărat coșmar după ce întâlnește un bărbat fără adăpost în hol.

    Regia: Anthony DiBlasi
    5 4
    5.8
  • Dolphin Tale 2 (2014)

    Povestea delfinului 2

    Aventurile lui Winter, puiul de delfin, nu s-au terminat! După ce i-a fost implantată o proteză care să-i suplinească lipsa cozii, Winter își pierde mama-surogat. Singură si tristă, ea nu își mai dorește nimic, nici măcar compania lui Sawyer.

    Regia: Charles Martin Smith
    4 0
    6.4
  • Finding Joy (2013)

    Regia: Carlo De Rosa
    0 0
    5.2
  • Într-o mixtură creativă a fanteziei artistice, filmul o urmează pe Renee în călătoria ei curajoasă către recuperarea emoțională și nu numai.

    Regia: Nathan Frankowski
    1 0
    6.5
  • Arrow (2012)

    Arcașul

    „Arrow” este o dramă cu supereroi a cărei poveste se învârte în jurul lui Oliver Queen, un playboy miliardar care, după ce un naufragiu îl aruncă timp de 5 ani pe o insulă pustie din Pacific, este găsit și se întoarce în orașul natal Starling City.

    Scenariul: Marc Guggenheim, Greg Berlanti, Andrew Kreisberg
    1825 34
    7.5
  • Dolphin Tale (2011)

    Povestea delfinului

    Sawyer, un băiat de 10 ani, se împrieteneşte cu Winter, un delfin femelă care şi-a pierdut coada prinsă într-o capcană pentru crabi. Sawyer îi motivează pe cei din jur pentru a căuta o soluţie care să-i ţină în viaţă prietena.

    Regia: Charles Martin Smith
    14 0
    6.8