Filmele și serialele cu Julie Walters

 • Julie Walters

  Julie Walters

  72 de ani
  Data nașterii: 22.02.1950
  Locul nașterii: Smethwick, England, UK
 • The Secret Garden (2020)

  Grădina secretă

  O tanara orfana vine sa locuiasca in casa unchiului ei, unde descopera o gradina magica...

  Regia: Marc Munden
  39 5
  5.5
 • Wild Rose (2018)

  Proaspăt ieșita din închisoare, Rose-Lynn este o mamă singură, cu o bratara de monitorizare de gleznă. Mama ei dorește ca ea să se concentreze mai mult pe cei doi copii și mai puțin pe muzica ei favorita, country.

  Regia: Tom Harper
  5 1
  7.1
 • Mary Poppins Returns (2018)

  Mary Poppins revine

  Jane și Michael Banks sunt acum adulți, iar Michael are și el trei copii. O tragedie de familie îi face să apeleze la ajutorul Dădacei, iar aceasta încearcă să readucă, precum odinioară, bucuria în sufletele membrilor familiei Banks.

  Regia: Rob Marshall
  66 15
  6.7
 • Mamma Mia! Here We Go Again (2018)

  Mamma Mia! O luăm de la capăt

  Sophie (Amanda Seyfried), care gestionează acum vila grecească din însoritul Kalokairi, le întâmpină pe Tanya și Rosie și le anunță că este însărcinată. Curând însă, Sophie conștientizează că trebuie să-și asume riscuri asemenea mamei ei.

  Regia: Ol Parker
  119 15
  6.6
 • Film Stars Don't Die in Liverpool (2017)

  Vedetele de film nu mor în Liverpool

  Filmul urmărește relația pasională dintre Peter Turner, un tânăr actor englez, și Gloria Grahame, o vedetă de film de la Hollywood, care a avut loc în Liverpool în 1978. Ceea ce începe ca o aventură se transformă rapid într-o relație profundă.

  Regia: Paul McGuigan
  7 0
  6.7
 • Paddington 2 (2017)

  Paddington s-a integrat perfect în Windsor Gardens, unde dăruieşte tuturor fericire şi marmeladă. Ursuleţul găseşte o carte într-un anticariat şi ar vrea să o cumpere. Cartea este furată, iar pentru Paddington devine prioritară demascarea hoţului.

  Regia: Paul King
  98 5
  7.8
 • Scenariul: Paul Rutman
  5 0
  7.2
 • Paddington (2014)

  Ajuns din junglele îndepărtate în mijlocul Londrei, Paddington speră să-şi găsească în sfârşit un cămin. Chiar când toate speranţele îi păreau năruite, simpaticul urs dă peste familia Brown care îl primeşte în mijlocul ei.

  Regia: Paul King
  45 3
  7.2
 • One Chance (2013)

  O șansă

  Remarcabila poveste a lui Paul Potts, vânzător de telefoane mobile în timpul zilei și cântăreț de operă amator - serile. Timidul Paul a devenit o senzație după ce a fost ales să concureze în prima ediție a emisiunii Britain's Got Talent.

  Regia: David Frankel
  1 1
  6.8
 • Justin and the Knights of Valour (2013)

  Justin și cavalerii

  O poveste animată despre prietenie, onoare şi curaj "Justin şi cavalerii" urmăreşte un băiat în aventura sa de a deveni cavaler.

  Regia: Manuel Sicilia
  4 1
  6.0
 • Aceste adaptări uimitoare spun povestea a 3 regi, Richard al II-lea, Henric al IV-lea și Henric al V-lea și lupta lor pentru supraviețuire. Piesele epice, dar intime ale lui Shakespeare sunt filmate în peisajul și arhitectura uluitoare ale perioadei.

  12 3
  8.2
 • Brave (2012)

  Neînfricată

  Brave este o poveste spusă cu haz, cu accent scoțian, care va purta spectatorii de toate vârstele pe frumoasele meleaguri ale Scoției, unde vor trăi, alături de încăpățânata, războinica și rebela prințesă Merida, o aventură de neuitat.

  Regia: Steve Purcell, Brenda Chapman, Mark Andrews
  Oscar-uri:
  30 2
  7.1
 • Gnomeo & Juliet (2011)

  Gnomeo și Julieta

  Inspirată din celebra piesă de teatru a lui Shakespeare, Gnomeo şi Julieta este povestea a doi pitici de gradină care se îndrăgostesc unul de celălalt, în ciuda îndelungatei rivalităţi dintre familiile (şi grădinile) lor. Vocile aparţin unor...

  Regia: Kelly Asbury
  3 1
  5.9
 • Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (2010)

  Harry Potter și Talismanele Morții: Partea I

  Harry așteaptă în casa de pe Privet Drive sosirea prietenilor săi. Ordinul Phoenix îl va escorta într-un loc sigur, departe de ochii și urechile Lordului Întunecat și-ale susținătorilor săi. Dar ce va face Harry atunci?

  Regia: David Yates
  97 6
  7.7
 • Harry Potter and the Half-Blood Prince (2009)

  Harry Potter și Prințul Semipur

  Harry află tot mai multe despre trecutul Lordului Întunecat și devine cel mai bun elev al cursului de Poţiuni după ce descoperă un manual al unui misterios Prinţ Semipur. Ron e atras de Hermione, iar Harry e tot mai atent la sora lui Ron, Ginny.

  Regia: David Yates
  91 3
  7.6