Filmele și serialele cu Julie Walters

 • Mamma Mia! (2008)

  Mamma mia! - Filmul

  Sophie are 20 de ani și locuiește cu mama sa, fostă membră a trupei Donna and the Dynamos, pe o mică insulă din Grecia. E pe cale să se căsătorească și are o singură dorință, ca tatăl ei să o conducă la altar. Problema e că nu știe cine este.

  Regia: Phyllida Lloyd
  52 9
  6.4
 • Becoming Jane (2007)

  Jane

  La 20 de ani, Jane isi doreste sa devina scriitoare, dar mama ei stie de ce are ea nevoie mai mult: un sot instarit. Desi pretendentii fac coada, Jane nu-l remarca decat pe Thomas Lefroy, un irlandez care initial i se paruse ignorant si egocentric.

  Regia: Julian Jarrold
  16 0
  7.0
 • Wah-Wah (2006)

  Dincolo de cuvinte

  1969, Sudul Africii. Familia tânărului Ralph Compton, al cărui tată este diplomat britanic, trece prin mai multe perioade dificile. Divorţul părinţilor îl îndurerează mult pe Ralph, care, treptat, învaţă să trăiască independent.

  Regia: Richard E. Grant
  2 1
  6.8
 • Driving Lessons (2006)

  Lectii de viata

  O poveste initiatica despre un adolescent timid care incearca sa scape de sub dominatia mamei lui. Lumea lui capata un alt aspect dupa ce se angajeaza pentru o actrita pensionata...

  Regia: Jeremy Brock
  2 0
  6.7
 • Mickybo and Me (2004)

  Eu si Mickybo

  Regia: Terry Loane
  1 0
  7.2
 • Calendar Girls (2003)

  Fetele din calendar

  Un Full Monty feminin cu multă piele la vedere, în care eroinele au între 50 şi 70 de ani. Venerabilele doamne care au pozat pentru o parodie a calendarului Pirelli există bine mersi şi-n realitate, iar decizia lor a făcut senzaţie în media mondială.

  Regia: Nigel Cole
  2 0
  6.9
 • Billy Elliot (2000)

  Viața lui Billy Elliot s-a schimbat pentru totdeauna în ziua în care a descoperit din întâmplare o clasă de balet în timpul unor lecții săptămânale de box pe care le urma. Curând el se regăsește în dans manifestând genul de talent rar întâlnit.

  Regia: Stephen Daldry
  10 1
  7.7
 • Denholm Elliott joacă rolul ghinionistului în această comedie despre un bărbat adult care decide să scape de tatăl care l-a abandonat acum 23 de ani.

  Regia: Michael Austin
  0 0
  4.5
 • Buster (1988)

  Regia: David Green
  2 0
  5.9
 • Educating Rita (1983)

  Meditatiile Ritei

  In Meditatiile Ritei, Michael Caine este Frank Bryant, un profesor universitar alcoolic si dezintersat, a carui cariera si viata se dezintegreaza. Julie Walters este Rita, o tanara de 26 de ani, casatorita, care doreste sa invete sa-si formeze o...

  Regia: Lewis Gilbert
  4 0
  7.2