Filmele și serialele cu Justice Smith

 • Justice Smith

  Justice Smith

  26 de ani
  Data nașterii: 09.08.1995
  Locul nașterii: Los Angeles, California, USA
 • The Voyeurs (2021)

  Voaiorii

  Doi tineri, devin tot mai interesați de viața amoroasă a vecinilor de vizavi. Ceea ce, la început, părea o curiozitate nevinovată se transformă într-o obsesie bolnavă după ce descoperă că unul din vecini este infidel. Ispita și dorința îi împing...

  Regia: Michael Mohan
  25 3
  5.9
 • Generation (2021)

  Generația

  Show-ul urmărește un grup de elevi de liceu a căror explorare a sexualității moderne (care implică și device-uri) testează convingeri adânc înrădăcinate despre viață, dragoste și natura familiei în comunitatea lor conservatoare.

  Scenariul: Daniel Barnz, Zelda Barnz
  1 0
  6.8
 • All the Bright Places (2020)

  Toate locurile luminoase

  Tulburată de moartea surorii ei, introvertita Violet Markey (Elle Fanning) redescoperă bucuria de a trăi când îl cunoaște pe excentricul și imprevizibilul Theodore Finch (Justice Smith). Bazat pe bestsellerul internațional al autoarei Jennifer Niven.

  Regia: Brett Haley
  28 6
  6.5
 • Pokémon Detective Pikach (2019)

  Pokémon Detectiv Pikach

  Într-o lume în care cei din jur colecționează Pokémoni pentru a-i pune să lupte unii cu ceilalți, un adolescent dă peste un Pikachu inteligent și vorbitor care își dorește să devină detectiv.

  Regia: Rob Letterman
  87 11
  6.6
 • Every Day (2018)

  Zi după zi

  Rhiannon se îndrăgostește de o entitate misterioasă, pe nume "A", care ocupă în fiecare zi corpul unui alt adolescent. Simțind că între ei se stabilește o legătură incredibil de puternică, Rhiannon și A se străduiesc să se regăsească în fiecare zi.

  Regia: Michael Sucsy
  52 3
  6.5
 • Jurassic World: Fallen Kingdom (2018)

  Jurassic World: Un regat în ruină

  Cu toate miracolele și emoțiile sinonime cu una dintre cele mai populare francize din istoria cinematografiei, noua peliculă revine cu personajele și dinozaurii, dar și cu noi specii mai impresionante și înspăimântătoare ca oricând.

  Regia: J. A. Bayona
  405 46
  6.2
 • The Get Down (2016)

  Scenariul: Stephen Adly Guirgis, Baz Luhrmann
  1 0
  8.3
 • Paper Towns (2015)

  Orașe de hârtie

  Un tânăr și cei patru prieteni ai săi pornesc în călătoria vieții lor ca s-o găsească pe vecina dispărută. Audiția Carei Delevingne pentru rolul lui Margo a fost remarcabilă, conform celor spuse de John Green (autorul cărții).

  Regia: Jake Schreier
  9 1
  6.2