Filmele și serialele cu Justin Chambers

  • Justin Chambers

    Justin Chambers

    53 de ani
    Data nașterii: 11.07.1970
    Locul nașterii: Springfield, Ohio, USA
  • Justice League: The Flashpoint Paradox (2013)

    Liga Dreptății: Paradoxul puctului de fulger

    Regia: Jay Oliva
    15 1
    8.1
  • Lakeview Terrace (2008)

    Mărul discordiei

    Lakeview Terrace este o dramă plină de suspans a cărui acţiune îi are în centru pe tinerii proaspăt căsătoriti Chris şi Lisa Mattson, fericiţi că au reuşit să se mute în California, în ceea ce pare a fi casa visurilor lor.

    Regia: Neil LaBute
    11 1
    6.2
  • The Zodiac (2005)

    Zodiac

    Acest film abordeaza putin diferit povestea faimosului criminal in serie Zodiac, fiind mai mult decat o simpla poveste a crimelor. Pelicula urmareste impactul crimelor asupra victimelor, familiilor acestora si asupra intregii comunitati.

    Regia: Alexander Bulkley
    0 0
    5.3
  • Southern Belles (2005)

    Frumoasele Sudului

    Bell şi Belle vor să scape de viaţa monotonă din orăşelul natal şi plănuiesc o plecare de zile mari spre Atlanta. În momentul în care cred ca nu le mai poate sta nimic în cale, Bell de îndrăgosteşte de un poliţist chipeş, Rhett Butler.

    Regia: Paul S. Myers, Brennan Shroff
    0 0
    5.5
  • Grey's Anatomy (2005)

    Anatomia lui Grey

    Când începe primul an de activitate ca medic într-un spital din Seattle, Meredith încearcă să mențină relații bune cu toți colegii. Dar în această meserie dificilă, competiția este foarte dură!

    Scenariul: Shonda Rhimes
    1277 46
    7.6
  • Hysterical Blindness (2002)

    Dragoste oarbă

    Beth si Debby sunt doua prietene care se apropie de 30 ani. Amandoua isi cauta marea dragoste intr-un loc nepotrivit. In acest loc au parte de numeroase peripetii chiar din prima seara, cand Rick o remarca pe Beth, dar pleaca acasa cu Debby.

    Regia: Mira Nair
    1 1
    6.5
  • Leo (2002)

    Regia: Mehdi Norowzian
    1 0
    6.5
  • The Musketeer (2001)

    Muschetarul

    Cu sabiile scoase si cu adrenalina pulsand in vene, D'Artagnan si amicii lui muschetari sunt gata de lupta. Ca intotdeauna, legendarii muschetari au facut legamant sa se lupte in duel ca sa indrepte faradelegile.

    Regia: Peter Hyams
    10 0
    4.7
  • The Wedding Planner (2001)

    Planificatoarea de nunți

    Nimeni nu intelege dragostea si romantismul mai bine decat Mary Fiore (Jennifer Lopez) - cea mai cunoscuta organizatoare de nunti din San Francisco. Specialista in indeplinirea viselor altora, ea e prea ocupata ca sa mai aiba si o viata personala.

    Regia: Adam Shankman
    21 3
    5.3
  • Liberty Heights (1999)

    Culmile libertății

    De la mijlocul secolului trecut, timpul a inceput sa curga mai repede. O familie de evrei e martora schimbarilor sociale si a prejudecatilor care tin de rasa, pozitia sociala si religie... Anul este 1954, istoria il trece cu litere mici in...

    Regia: Barry Levinson
    1 2
    7.0