Filmele și serialele cu Kadeem Hardison

  • Kadeem Hardison

    Kadeem Hardison

    58 de ani
    Data nașterii: 24.07.1965
    Locul nașterii: Bedford-Stuyvesant, New York City, New York, USA
  • Teenage Bounty Hunters (2020)

    Adolescente pe urmele ticăloșilor

    Gemenele Sterling și Blair sunt eleve la un liceu sudist de elită, dar au și o neverosimilă carieră ca vânătoare de recompense. Și sunt bune la ceea ce fac!

    Scenariul: Kathleen Jordan
    11 1
    7.7
  • K.C. Undercover (2015)

    K.C. Sub acoperire

    Eleva de liceu K.C. Cooper e sub acoperire, fiind desemnată cel mai nou agent secret al guvernului! Cu familia ei de spioni alături, cu istețimea ei și cu arsenalul de gadgeturi, ea e pregătită pentru orice misiune sub acoperire sau pentru orice...

    Scenariul: Corinne Marshall
    0 0
    6.4
  • Android Cop (2014)

    În anul 2045, un detectiv L.A.P.D. și noul său partener android intra în "Zona", o secțiune interzisă a orașului, bântuită de o boală necunoscută. Împreună ei descoperă motivul pentru care toată lumea este bolnavă și vor să încerce să oprească boala.

    Regia: Mark Atkins
    7 2
    3.3
  • Cult (2013)

    Jurnalista de investigaţii Jeff Sefton face o anchetă asupra dispariţiei fratelui ei, Nate. Obsedat de o emisiune TV, denumită Cult, acesta se simţea de ceva timp ameninţat. Un presentiment al lui Nate pe care Jeff nu l-a luat în serios până acum....

    Scenariul: Rockne S. O'Bannon
    0 0
    6.1
  • Escapee (2011)

    Evadat

    Intr-o ora de observatii la un spital de boli mintale, tanara psiholog Abby Jones ajunge, din greseala, la un pacient de mare risc. Se intoarce acasa fara sa stie ca misteriosului pacient intre timp evadase si se indrepta spre locuinta ei.

    Regia: Campion Murphy
    1 0
    3.1
  • Made of Honor (2008)

    Mireasa e iubita mea!

    Chipesul Tom are tot ce vrea: bani, femei, succes. Si stie ca se poate baza oricand pe cea mai buna prietena a lui, Hannah. Dar cand Hannah pleaca in Scotia pentru sase saptamani, Tom isi da seama ca nu poate trai fara ea...

    Regia: Paul Weiland
    14 1
    5.8
  • Face of Terror (2004)

    Fata terorii

    Nick Harper (Rick Schroder) este un politist inteligent, versat, constient de faptul ca disparitia sorei sale in Europa reprezinta un lucru foarte grav. Nici nu putea avea mai multa dreptate.

    Regia: Bryan Goeres
    1 0
    4.3
  • Who's Your Daddy? (2002)

    Cine e tăticul tău?

    Regia: Andy Fickman
    0 0
    4.5
  • The Sixth Man (1997)

    Al șaselea jucător

    Visul din copilarie al fratilor Tyler s-a implinit, cei doi fiind printre cei mai buni jucatori ai echipei de baschet Washington Huskies. Dar dintre cei doi, Antoine este, indiscutabil, vedeta.

    Regia: Randall Miller
    0 1
    5.7
  • Drive (1997)

    În luptă cu mafia

    Toby Wong este un luptator de arte martiale de doua ori mai puternic si mai rapid decat orice om datorita unui implant energetic facut de compania Leung. Cand afla adevaratele planuri ale companiei, Toby fuge in San Francisco.

    Regia: Steve Wang
    28 2
    6.6
  • Vampire in Brooklyn (1995)

    Vampir în Brooklyn

    Maximillian e unicul supravietuitor al elitei vampirilor din Insulele Caraibe. Ca ultim descendent, el trebuie sa isi gaseasca o partenera pentru a perpetua specia. Cea mai potrivita femeie pentru a-i implini dorinta pare a fi o tanara din Brooklyn.

    Regia: Wes Craven
    17 1
    4.6
  • Renaissance Man (1994)

    Profu' de engleză

    Jurnalistul Bill Rago e nevoit sa accepte un post de profesor de literatura pentru tinerii recruti din armata. Intr-o zi Bill le vorbeste acestora despre Hamlet, prezentand povestea in maniera unui film de suspans. Brusc, tinerii devin interesati.

    Regia: Penny Marshall
    13 2
    6.2
  • White Men Can't Jump (1992)

    Albii nu pot sări

    Doi escroci - unul alb şi altul negru - fac echipă şi păcălesc jucătorii de baschet de pe terenurile de cartier din L.A. Unul este un familist care vrea să-şi plătească facturile, celălalt este un împătimit al pariurilor.

    Regia: Ron Shelton
    20 0
    6.8