Filmele și serialele cu Kali Rocha

  • Kali Rocha

    Kali Rocha

    52 de ani
    Data nașterii: 05.12.1971
    Locul nașterii: Memphis, Tennessee, USA
  • Scenariul: John Erick Dowdle, Drew Dowdle
    3 1
    7.3
  • Scenariul: Jackie Filgo, Jeff Filgo
    9 1
    7.0
  • The Loft (2014)

    Ispita

    5 amici căsătoriți nu își împart doar serile prin barurile orașului, ci și un apartament unde-și consumă toate relațiile extramaritale. Dar fanteziile sexuale se transformă într-un coșmar când în apartament descoperă cadavrul unei tinere necunoscute.

    Regia: Erik Van Looy
    24 2
    6.3
  • Space Station 76 (2014)

    Stația spațială

    Regia: Jack Plotnick
    3 3
    4.9
  • Brake (2012)

    Ce pare a fi, la început, o răpire la întâmplare, devine ceva mult mai sinistru când agentul secret Jeremy Reins descoperă că este folosit ca monedă de schimb într-un scenariu terorist. Văzând cum se apropie tot mai mult momentul când catastrofa...

    Regia: Gabe Torres
    4 1
    6.1
  • Buried (2010)

    Îngropat

    Paul Conroy, un antreprenor american aflat în Irak, este răpit și îngropat de viu într-un loc necunoscut. Bărbatul are 90 de minute la dispoziție pentru a scăpa cu viață din sicriul care va rămâne fără oxigen.

    Regia: Rodrigo Cortés
    13 3
    7.0
  • Timer (2009)

    Cronometrul

    Ce ar fi dacă un ceas ar număra, invers, momentul exact în care ți-ai întâlnit sufletul pereche. Timer este o comedie romantică sci-fi care urmărește cei 29 de ani ai Oonei O’Leary și a familia ei în timp ce ei se “luptă” cu dragostea, credința și...

    Regia: Jac Schaeffer
    5 2
    6.5
  • Ripple Effect (2007)

    Efect de domino

    Creatorul de moda Amer Atrash trece printr-o perioada de criza generala: atat in casnicie, cat si in afaceri lucrurile merg din ce in ce mai prost. Crezand ca toate acestea se intampla din cauza destinului, care s-a intors impotriva lui pentru ca...

    Regia: Philippe Caland
    2 0
    4.9
  • Teachers. (2006)

    Toti elevii isi doresc sa stie ce se intampla in spatele usii pe care scrie amenintator „Cancelarie". Nu mica le va fi mirarea sa afle ca lumea profesorilor seamana destul de mult cu lumea lor, pentru ca, in cancelarie, exista si frumoasa si...

    Scenariul: Matt Tarses
    0 0
    6.7
  • Family Plan (2005)

    Un soț de împrumut

    Deoarece noul ei şef apreciază cel mai mult virtuţiile familiei, Charlie McKenzie, până în acel moment o "fată-singură-şi-încântată-de-această-situaţie", o "împrumută" pe fiica celei mai bune prietene şi angajează un actor şomer pentru rolul de soţ.

    Regia: David S. Cass Sr.
    1 0
    5.4
  • Autumn in New York (2000)

    Toamna în New York

    Pasiunea dintr-o poveste clasica de dragoste este prezentata intr-o maniera contemporana in filmul "Toamna la New York"; sentimentele profunde, care se traiesc doar o singura data in viata, nasc o impresionanta poveste de iubire.

    Regia: Joan Chen
    26 4
    5.6
  • Meet the Parents (2000)

    Un socru de coșmar

    O tânără face imprudența să-și aducă acasă logonicul ca să-l cunoască pe tatăl său. Dar totul merge din rău în mai rău pentru tânărul Greg Focker. Iar neîndemânarea lui timidă transformă totul în haos.

    Regia: Jay Roach
    41 2
    7.0
  • The Object of My Affection (1998)

    Prieten sau iubit

    Nina este asistent social, iar George este profesor. Cei doi se cunosc la o petrecere, devin prieteni foarte buni si dupa ce George se desparte de iubitul lui, decide sa se mute impreuna cu Nina.

    Regia: Nicholas Hytner
    12 1
    6.0