Filmele cu Karl Pruner

  • Karl Pruner

    Karl Pruner

  • The 19th Wife (2010)

    A 19-a soție

    Becky-Lyn, o membra a comunitatii mormone este acuzata de uciderea sotului ei. Queenie, o alta sotie, nu crede ca Becky-Lyn este in stare de o astfel de violenta si incearca cu disperare sa-i dovedeasca nevinovatia impreuna cu fiul acesteia, Jordan.

    Regia: Rod Holcomb
    0 0
    5.5
  • Die (2010)

    Regia: Dominic James
    1 0
    4.9
  • The Cry of the Owl (2009)

    Țipătul bufniței

    Robert, personajul principal al peliculei, este un individ insipid, incolor, inodor, speriat de lumea din jur, aflat în divorţ, şi a cărui plăcere sublimă este să urmarească o fată în propria casa. Fără să existe implicaţii erotice, sexuale,...

    Regia: Jamie Thraves
    1 0
    5.9
  • Flash of Genius (2008)

    Sclipire de geniu

    Povestea emoţionantă şi reală a unui om obişnuit care luptă împotriva celor mai puternice firme din ţară. Dr. Kearns şi familia lui sunt pe cale să atingă Visul American când el inventează un aparat ce poate fi folosit de toate maşinile din lume.

    Regia: Marc Abraham
    8 0
    7.0
  • Tripping the Wire: A Stephen Tree Mystery (2005)

    Secret din tinerețe

    Stephen Tree (Clark Johnson) este un detectiv pentru care insigna sa a insemnat intotdeauna totul. Insa Tree ascunde colegilor un secret care, daca s-ar afla, ar duce la sfarsitul carierei sale.

    Regia: Stephen Surjik
    0 0
    5.9
  • The Skulls III (2004)

    Societatea secretă III

    Taylor, o tânãrã sexy, în ultimul an la colegiu, este hotãrâtã sã devinã prima femeie admisã în societatea secretã Craniile. Dupã ce forteazã mâna Consiliului, Taylor îsi dã seama cã e o victimã într-o lume a deziluziilor, a intimidãrii si a crimei.

    Regia: J. Miles Dale
    4 0
    4.7
  • Welcome to Mooseport (2004)

    Bun venit în Mooseport

    Un instalator este aruncat în lumina reflectoarelor când decide să candideze împotriva fostului președinte al SUA, căruia nu-i vine a crede că îl are ca adversar pe omul care îi repară toaletele. Un lucru e cert: orașul nu e prea mic pentru amândoi!

    Regia: Donald Petrie
    3 1
    5.3
  • Thoughtcrimes (2003)

    Glasul crimei

    Regia: Breck Eisner
    0 0
    6.6
  • The Recruit (2003)

    Recrutul

    James Clayton este cel mai destept absolvent de studii superioare din tarã, iar Walter Burke îl vrea pentru CIA. Dar pînã sã devinã un adevãrat ofiter de informatii, "recrutul" trebuie sã supravietuiascã unor metode drãcesti de antrenament.

    Regia: Roger Donaldson
    40 0
    6.6
  • Mom's Got a Date with a Vampire (2000)

    Mama are o întâlnire cu un vampir

    Copiii lui Linette au fiecare cate un "plan maret" de a-si petrece noaptea, iar Lynette este gata sa se intalneasca cu un barbat misterios. Insa fiul cel mic nu este de acord cu intalnirea, avand motive sa-l suspecteze pe pretendent ca ar fi vampir.

    Regia: Steve Boyum
    2 0
    5.8
  • The Crossing (2000)

    Punctul de trecere

    In preajma Craciunului lui 1776, in mai putin de sase luni de cand coloniile americane au pornit lupta impotriva englezilor, Armata Continentala suferise infrangeri tragice, fiind la un pas de capitulare. Ajuns pe malul raului Delaware, generalul...

    Regia: Robert Harmon
    2 0
    7.1