Filmele cu Kate Hudson

  • Kate Hudson

    Kate Hudson

    45 de ani
    Data nașterii: 19.04.1979
    Locul nașterii: Los Angeles, California, USA
  • A Little White Lie (2023)

    Shriver

    Regia: Michael Maren
    10 0
    5.8
  • Glass Onion: A Knives Out Mystery (2022)

    La cuțite: Misterul din Grecia

    Ești invitat să cauți piesele de puzzle. În continuarea filmului La cuțite al lui Rian Johnson, detectivul Benoit Blanc călătorește în Grecia pentru a desface ițele misterului din jurul unui nou set de suspecți.

    Regia: Rian Johnson
    79 6
    7.1
  • Regia: Ana Lily Amirpour
    27 5
    6.2
  • Marshall (2017)

    Marshall urmărește povestea tânărului Thurgood Marshall, primul judecător afro-american al Curții Supreme, în timp ce se luptă cu unul dintre cazurile sale cele mai importante din carieră.

    Regia: Reginald Hudlin
    103 7
    7.3
  • Mother's Day (2016)

    Mamă, ce zi!

    Filmul surprinde poveştile mai multor familii care se pregătesc să petreacă împreună această zi importantă. Fie că e vorba despre o nouă idilă, despre o iubire pierdută sau lipsa dragostei, sărbătoarea care se apropie rapid se anunţă a fi memorabilă

    Regia: Garry Marshall
    22 1
    5.6
  • După ce a scăpat Valea Liniştită de maleficul Lord Shen, paşnicul şi mâncăciosul Po se bucură de gloria faptelor sale. Dar fericirea nu va dura prea mult, căci dolofanul panda va avea de înfruntat o extraordinară ameninţare supranaturală

    Regia: Alessandro Carloni, Jennifer Yuh Nelson
    51 1
    7.1
  • Richie (Bill Murray) este un manager de muzica rock ce a avut si zile mai bune decat acestea si isi duce ultimul client care i-a mai ramas intr-un tur prin Afghanistan. Atunci cand Richie ajunge in Kabul, ramane de unul singur, fara niciun ban.

    Regia: Barry Levinson
    4 0
    5.5
  • Wish I Was Here (2014)

    Rolul vieții mele

    Aidan are 30 de ani. Pare că ușile i se trântesc în față și că va trebui să facă schimbări drastice. Înconjurat de o familie ce se arunca în situații trăsnite, Aidan își va da seama curând că trebuie să se concentreze la prezent.

    Regia: Zach Braff
    3 0
    6.6
  • Good People (2014)

    Oameni buni

    Tom și Anna Wright, un tânăr cuplu care locuiește în Londra, sunt amenințați cu evacuarea din locuință. Într-o zi cei doi descoperă îngroziți că Ben, chiriașul lor, e mort, iar în camera acestuia găsesc o geantă plină cu bani.

    Regia: Henrik Ruben Genz
    10 0
    5.5
  • Clear History (2013)

    Așa se scrie istoria!

    Nathan e un fost director de vânzări căzut în dizgrație, care trăiește sub o nouă identitate. El își dă seama că fostul său șef, Will Haney, s-a îmbogățit cu milioane de dolari după ce a lansat pe piață o mașină electrică pe care Nathan a creat-o

    Regia: Greg Mottola
    2 0
    6.5
  • The Reluctant Fundamentalist (2012)

    Fundamentalistul

    Changez Khan este un tânăr pakistanez care și-a desăvârșit educația la prestigioasa Universitate Princeton și a fost analist financiar pe Wall Street înainte ca gruparea teroristă Al-Qaeda să îndolieze atâtea familii nord-americane pe data de 11...

    Regia: Mira Nair
    5 0
    6.8
  • A Little Bit of Heaven (2011)

    O bucățică de Rai

    Marley a fost mereu o fire temătoare. Când află că are cancer, ai spune că nimic nu ar putea-o face să se simtă mai rău. Dar când Julian îi iese în cale și se îndrăgostește de el, Marley își dă seama că o relație o înspăimântă mai rău decât boala!

    Regia: Nicole Kassell
    14 2
    6.2
  • Something Borrowed (2011)

    Iubit de împrumut

    La aniversarea vârstei de 30 de ani, Rachel, o avocată din Manhattan, bea cam multe pahare de şampanie şi sfârşeşte în pat cu atrăgătorul Dex. Nicio problemă aici, doar că Dex este logodnicul lui Darcy, prietena din copilărie a lui Rachel!

    Regia: Luke Greenfield
    14 2
    5.8
  • The Killer Inside Me (2010)

    Ucigașul din mine

    Bazat pe un roman de Jim Thompson, remake al filmului cu același titlu din 1976, The Killer Inside Me ne face cunoștință cu Lou Ford, un polițist respectat din Texasul de vest care ascunde sub masca amabilității un psihopat feroce.

    Regia: Michael Winterbottom
    12 2
    6.1
  • Nine (2009)

    Nouă

    Un regizor intre doua varste, Guido Contini (Daniel Day-Lewis), incearca sa-si termine noul film. Dar in jurul lui sunt prea multe femei: sotia (Marion Cotillard) , amanta (Penelope Cruz), muza (Nicole Kidman), dar si mama (Sophia Loren).

    Regia: Rob Marshall
    10 1
    5.8