Filmele și serialele cu Kate Mara

 • Happythankyoumoreplease (2010)

  Să iubești și să fii iubit

  Tineri pe punctul de a se maturiza: fiecare incearca, prin metode proprii, sa defineasca si sa inteleaga ce inseamna a iubi si a fi iubit.

  Regia: Josh Radnor
  6 0
  6.7
 • 127 Hours (2010)

  127 de ore

  Producția Fox Searchlight 127 Hours spune povestea adevărată de supraviețuire a alpinistului Aron Ralston, care a fost nevoit să-și taie brațul în timpul unei escaladări, pentru a se elibera dintre două stânci.

  Regia: Danny Boyle
  20 3
  7.5
 • Iron Man 2 (2010)

  Omul de Fier 2

  Lumea întreagă știe că inventatorul miliardar Tony Stark este supereroul Iron Man. Guvernul, presa și chiar publicul fac presiuni asupra genialului inventator pentru ca acesta să-și doneze imbatabila armură oamenilor de știință ai armatei.

  Regia: Jon Favreau
  140 4
  6.9
 • The Open Road (2009)

  Tată și fiu

  Katherine e nevoită să suporte o riscantă intervenție chirurgicală pe cord deschis. Cu scopul de a preîntâmpina eventualele probleme și de a avea susținere morală, ea îi cere fiului ei, Carlton, să-și cheme tatăl, o fostă glorie a baseball-ului.

  Regia: Michael Meredith
  0 0
  5.5
 • The Stone of Destiny spune povestea fascinantă și reala a patru tineri studenți care, în 1951, au păcălit autoritățile britanice și au reușit să fure Stone of Scone - simbol al mândriei scotiene - și să-l ducă înapoi în țara de origine.

  Regia: Charles Martin Smith
  4 0
  6.7
 • Transsiberian (2008)

  Calatoria cu un tren trans-siberian, din China catre Moscova, se transforma intr-o cutremuratoare urmarire asezonata cu deceptie si crima, dupa ce un cuplu american intra in contact cu o pereche misterioasa de pasageri...

  Regia: Brad Anderson
  20 2
  6.6
 • Full of It (2007)

  Minciuni adeverite

  O comedie despre ce se intampla unui mincinos cand minciunile sale devin pe nepusa masa realitate. Sam este un adolescent de 17 ani disperat sa se integreze in noul liceu. Ca sa reuseasca, nu gaseste alta solutie decat sa toarne minciuni.

  Regia: Christian Charles
  1 0
  5.5
 • Shooter (2007)

  Lunetistul

  Bob Swagger, lunetist, este un profesionist onorabil care se trezește pus într-o situație grea: e acuzat de asasinarea președintelui. Prins într-o spirală a terorii și conspirației, eroul începe o cursă în care va trebui să-și dovedească nevinovăția.

  Regia: Antoine Fuqua
  109 1
  7.1
 • We Are Marshall (2006)

  Noi suntem Marshall

  Dupa ce un accident de avion rapeste vietile membrilor echipei de fotbal a Universitatii Marshall si a catorva suporteri, noul antrenor al echipei (McConaughey) si jucatorii supravietuitori incearca sa continue programul sportiv.

  Regia: McG
  7 1
  7.0
 • Zoom (2006)

  Zoom - Academia Supereroilor

  Cand Pamantul este amenintat de o iminenta distrugere, un supererou complet iesit din forma, ramas fara serviciu si trecut de perioada sa de glorie este rechemat in actiune, pentru a salva situatia. Acel erou este Jack Shepard!

  Regia: Peter Hewitt
  7 1
  4.4
 • Urban Legends: Bloody Mary (2005)

  Legenda lui Bloody Mary

  Toata lumea stia de Legenda lui Bloody Mary, dar cand trei adolescenti recita in gluma o incantatie straveche, in cadrul unei provocari inocente, un spirit razbunator este adus la viata, care le pune in pericol viata.

  Regia: Mary Lambert
  8 0
  4.1
 • Tadpole (2002)

  Mormolocul

  Majoritatea baietilor de 15 ani sunt obsedati de sexul opus, dar aceasta e singura trasatura comuna a lui Oscar Grudman (Aaron Stanford) cu adolescentii de varsta lui. Oscar, un elev eminent la o scoala exclusivista, e increzator in sine,...

  Regia: Gary Winick
  1 0
  6.2