Filmele cu Kate Nelligan

  • Kate Nelligan

    Kate Nelligan

    74 de ani
    Data nașterii: 16.03.1950
    Locul nașterii: London, Ontario, Canada
  • Premonition (2007)

    Premoniția

    Când Linda e anunţată de un ofiţer de poliţie că soţul ei a murit într-un accident, viaţa ei se rupe în bucăţi. Dar când soţul se întoarce acasă de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat, îşi dă seama că a avut o premoniţie.

    Regia: Mennan Yapo
    15 3
    5.9
  • A Wrinkle in Time (2003)

    Călătorie în timp

    Fizicianul Jack Murray si partenerul sau, Hank, fac experimente legate de calatoria in timp, cand dispar fara urma. La cateva luni dupa misteriosul eveniment, copiii doctorului Murray – ciudatica Meg si excentricul Clarles – impreuna cu vecinul...

    Regia: John Kent Harrison
    8 3
    5.6
  • The Cider House Rules (1999)

    Legea pământului

    Deși este orfan, Homer nu a dus lipsă de afecțiune. În orfelinatul în care a crescut, nonconformistul Wilbur l-a iubit ca pe propriul fiu. L-a învățat tot ceea ce știe și l-a luat ca ajutor în dificila misiune de a conduce un orfelinat sărac.

    Regia: Lasse Hallström
    Oscar-uri:
    30 0
    7.4
  • U.S. Marshals (1998)

    Legea e lege

    Sam este desemnat sa escorteze un criminal foarte periculos la o inchisoare de maxima securitate, in Misssouri. In acelasi avion se afla si Mark Sheridan (Wesley Snipes) care este acuzat de FBI pentru doua crime, desi el sustine ca este nevinovat.

    Regia: Stuart Baird
    50 0
    6.6
  • Up Close & Personal (1996)

    Personal și confidențial

    Tally e o tanara ambitioasa, dornica sa-si croiasca o cariera in televiziune. Tenacitatea sa, conjugata cu interesul si ajutorul acordate de Warren Justice, directorul departamentului de stiri al postului TV care o angajase, fac din Tally o vedeta.

    Regia: Jon Avnet
    12 1
    6.1
  • Into the Deep (1994)

    În adâncuri

    De-a lungul coastei Californiei, Lumea din adâncuri ne duce într-un loc magnific, o lume subacvatică încântătoare cu păduri de vareci și corali sclipitori. Înotăm alături de coloratul garibaldi, de steaua de mare și de rechini; jucăm prinsea cu...

    Regia: Howard Hall
    0 0
    6.6
  • Wolf (1994)

    Lup

    "Pentru cei ce nu iubesc genul, un film de groaza cu varcolaci nu pe deplin veridic fiindca incanta mai degraba prin umor si sofisticare decat prin coeficientul de spaima." -Todd McCarthy - 1994 (Variety)

    Regia: Mike Nichols
    19 0
    6.3
  • Fatal Instinct (1993)

    Instinct fatal

    Comedie în stilul Airplane, Instinct fatal este o parodie la adresa valului de thrillere cu conotații sexuale care s-a revărsat dinspre Hollywood la începutul anilor '90, vizând în special filme celebre precum "Instinct primar" sau "Atracție fatală".

    Regia: Carl Reiner
    19 0
    5.7
  • Frankie and Johnny (1991)

    Frankie și Johnny

    Johnny (Al Pacino) este un bărbat de vârstă mijlocie, singuratic şi proaspăt ieşit de la închisoare. El se angajază ca bucătar într-un restaurant patronat de o familie de greci. Aici o întâlneşte şi se îndrăgosteşte de Frankie (Michelle Pfeiffer).

    Regia: Garry Marshall
    20 2
    6.7
  • The Prince of Tides (1991)

    Prințul mareelor

    Contemplarea dramelor de familie il apropie pe Tom de psihiatra surorii sale si fiecare incearca sa-l ajute pe celalalt sa gaseasca drumul catre o viata reala, eliberata de povara unui trecut dureros.

    Regia: Barbra Streisand
    14 0
    6.8
  • Regia: Alan Metzger
    5 0
    6.5
  • Eye of the Needle (1981)

    Urechea acului

    Filmul spune povestea "Acului", un periculos agent german care intre anii 1941-1944 a activat in Anglia, lasand in urma sa cadavre.

    Regia: Richard Marquand
    20 1
    7.1
  • Dracula (1979)

    Regia: John Badham
    4 0
    6.5
  • The Romantic Englishwoman (1975)

    O englezoaica romantica

    Plictisita de viata sa monotona, Elisabeth Fielding, sotia unui romancier britanic de succes, traieste o scurta si intensa aventura alaturi de un tanar intalnit intamplator.

    Regia: Joseph Losey
    6 0
    6.1
  • The Count of Monte-Cristo (1975)

    Contele de Monte Cristo

    Acuzat si inchis pe nedrept, Edmond Dantes afla de la batranul sau tovaras de celula secretul unei comori ascunse, iar dupa moartea acestuia evadeaza si descopera bogatia care il va ajuta sa se razbune.

    Regia: David Greene
    34 1
    6.9