Filmele cu Kate Trotter

  • Kate Trotter

    Kate Trotter

    71 de ani
    Data nașterii: 05.02.1953
    Locul nașterii: Toronto, Ontario, Canada
  • The Silence (2019)

    Liniște asurzitoare

    Cu lumea aflată sub asediul unor creaturi ucigașe care vânează după sunet, o adolescentă și familia ei caută adăpost în afara orașului și întâlnesc o sectă misterioasă.

    Regia: John R. Leonetti
    61 9
    5.3
  • Compulsion (2013)

    Fascinatie

    Viețile celor doua vecine, Amy si Safron, se intersectează atunci când obsesiile lor încep să iasa la iveala. Cand Saffron dispare subit, se porneste o investigatie care dezvaluie relația dintre dintre cele doua.

    Regia: Egidio Coccimiglio
    5 0
    4.4
  • Upside Down (2012)

    Între două lumi

    “Upside Down” spune povestea lui Eve (Kirsten Dunst) şi a lui Adam (Jim Sturgess) doi tineri care trăiesc în două lumi paralele situate una deasupra celeilalte şi unde totul funcţionează în oglindă.

    Regia: Juan Diego Solanas
    26 2
    6.3
  • Taking a Chance on Love (2009)

    Riscurile iubirii

    Peyton a regăsit-o pe fiica ei, pe care a dat-o spre adopție cu 18 ani în urmă. E abia la începutul profesiei de părinte. Are pe cap rubrica "Vindecătoarea de inimi" și relația cu colegul ei, King. Când o cere de soție, femeia se teme să facă pasul.

    Regia: Douglas Barr
    4 2
    5.7
  • An American Girl Holiday (2004)

    Samantha în vacanță

    Filmul prezinta aventurile Samanthei, o fetita instarita, dar orfana, care se imprieteneste cu fetitele servitorilor din casa de vis-a-vis si incearca sa le ajute, rezolvand toate problemele care apar cu inteligenta si curaj.

    Regia: Nadia Tass
    2 0
    7.0
  • Lives of the Saints (2004)

    Viețile sfinților

    Traversand douazeci de ani si doua continente, trilogia premiata a lui Nino Ricci este o povestire epica a calatoriei unui baietel, dupa moartea mamei sale – care era un spirit liber, inspre varsta adulta, precum si secretele familiei, pe care ea...

    Regia: Jerry Ciccoritti
    2 0
    6.6
  • Beyond Borders (2003)

    La graniță

    De la viața de lux din Londra la realitățile tragice ale sărăciei și foametei din cel mai periculos loc din lume, La graniță este o aventură romantică având-o în rolul principal pe câștigătoarea premiului Oscar, Angelina Jolie.

    Regia: Martin Campbell
    24 1
    6.4
  • Family of Cops (1995)

    Familie de polițiști

    Cand fiica lui este descoperita alaturi de cadavrul unui barbat, batranul politist Paul Fein, convins de nevinovatia fetei, incearca sa afle adevarul despre cele intamplate. Ceilalti copii, lucrand toti in politie, se vor implica si ei, pentru ca,...

    Regia: Ted Kotcheff
    6 0
    5.4