Filmele și serialele cu Katherine Heigl

  • Katherine Heigl

    Katherine Heigl

    45 de ani
    Data nașterii: 24.11.1978
    Locul nașterii: Washington, District of Columbia, USA
  • Fear of Rain (2021)

    Regia: Castille Landon
    18 2
    5.9
  • Firefly Lane (2021)

    Aleea cu licurici

    Tully și Kate se cunosc de mic la Firefly Lane și devin prietene de nedespărțit, la bine și la rău, vreme de 30 de ani.

    Scenariul: Maggie Friedman
    11 6
    7.7
  • The Nut Job 2: Nutty by Nature (2017)

    Goana după alune 2

    Năzdrăvana veveriţă Surly şi simpaticul său prieten, şoricelul Buddy, se întorc pe marile ecrane cu o nouă aventură prin oraş, în căutare de alune şi peripeţii de toate felurile.

    Regia: Cal Brunker
    52 2
    5.5
  • Doubt (2017)

    Scenariul: Tony Phelan, Joan Rater
    20 3
    5.9
  • Unforgettable (2017)

    Obsesia trecutului

    Tessa, o femeie recent divorțată, încearcă să se împace cu ideea că fostul ei soț și-a refăcut viața alături de altă femeie, pe nume Julia. Împinsă de o gelozie patologică, Tessa duce totul la extreme pentru a o îndepărta și a-i face viața un calvar

    Regia: Denise Di Novi
    46 3
    5.1
  • Jenny's Wedding (2015)

    Nunta lui Jenny

    Când Jenny Farrell se hotărăște să se căsătorească cu iubirea vieții ei, Kitty, mica lume în care a trăit mereu familia ei se va schimba complet. Părinții ei vor fi nevoiți să o accepte pe Jenny așa cum este sau o vor pierde pentru totdeauna.

    Regia: Mary Agnes Donoghue
    6 1
    5.6
  • Home Sweet Hell (2015)

    Casă, dulce iad

    Don Champagne pare sa aiba totul in viata. Cand sotia lui, Mona, afla ca are o aventura cu o tanara, lucrurile se vor schimba. Mona nu se va opri de la nimic ca sa-si mentina viata de poveste.

    Regia: Anthony Burns
    13 2
    5.5
  • Jackie & Ryan (2014)

    Jackie, o tânără recent divorțată care se zbate să obțină tutela fetiței ei, și Ryan, un muzician sărac care călătorește din oraș în oraș, se întâlnesc întâmplător și se îndrăgostesc, fiecare găsind în celălalt sprijinul pentru a-și atinge țelurile.

    Regia: Ami Canaan Mann
    5 0
    5.9
  • State of Affairs (2014)

    Afaceri de Stat

    Charlie Tucker este una dintre cele mai bune analiste CIA, care avansează în carieră după ce primește o sarcină onorantă: să realizeze buletinul zilnic al președintelui SUA, cu cele mai importante și urgente situații de pe glob

    Scenariul: Alexi Hawley
    7 0
    6.3
  • The Nut Job (2014)

    Goana după alune

    Noua comedie animată ne poartă în orășelul Oakton, unde neastâmpăratul veverițoi Surly (Will Arnett) și prietenul său, șoarecele Buddy, pun la cale un plan extraordinar: să jefuiască cel mai mare magazin de alune. Cu gândul la lunga iarnă în care...

    Regia: Peter Lepeniotis
    19 2
    5.7
  • The Big Wedding (2013)

    Nuntă cu peripeții

    Chiar dacă nu mai formează un cuplu, Don și Ellie (De Niro si Diane Keaton) sunt forțați să pozeze din nou într-o familie fericită. Toată această șaradă a fost pusă la cale când la nunta fiului lor adoptiv vine, din senin, mama biologică a tânărului.

    Regia: Justin Zackham
    17 0
    5.6
  • One for the Money (2012)

    Face toți banii

    Şomera şi proaspăt divorţata Stephanie Plum (Katherine Heigl) primeşte o slujbă în firma de cauţiuni pe datorie a vărului ei, unde prima ei sarcină o pune pe urmele unui poliţist local căutat

    Regia: Julie Anne Robinson
    18 2
    5.3
  • Suits (2011)

    Costume

    După ce impresionează cu mintea sa ascuțită un avocat de top, un student primește mult-dorita funcție de asociat, deși nu are niciun fel de competențe juridice.

    Scenariul: Aaron Korsh
    859 13
    8.4
  • Life as We Know It (2010)

    Viața așa cum este ea

    Holly şi Eric sunt doi tineri mult prea preocupaţi de carieră pentru a avea o viaţă privată normală şi o relaţie de cuplu stabilă, motiv pentru care prima lor întâlnire romantică se transformă într-un dezastru.

    Regia: Greg Berlanti
    34 3
    6.5
  • Killers (2010)

    Un cuplu mortal

    Povestea din "Five Killers" incepe cand o femeie intalneste barbatul visurilor ei in timpul unei vacante. Dupa ce se casatoresc, cei doi isi dau seama ca vecinii lor sunt asasini angajati sa-i ucida.

    Regia: Robert Luketic
    39 2
    5.4