Filmele și serialele cu Katherine Langford

  • Katherine Langford

    Katherine Langford

    27 de ani
    Data nașterii: 29.04.1996
    Locul nașterii: Perth, Western Australia, Australia
  • Spontaneous (2020)

    Spontan

    Pregătiți-vă pentru cea mai scandaloasă poveste de iubire… și explozii! Când elevii din liceul lor încep să explodeze în mod inexplicabil, Mara și Dylan încearcă să supraviețuiască într-o lume în care fiecare moment ar putea fi ultimul. În timp ce...

    Regia: Brian Duffield
    21 8
    6.5
  • Cursed (2020)

    Blestemată

    În această nouă abordare a legendei lui Arthur, adolescenta Nimue își unește forțele cu mercenarul Arthur în misiunea de a-l găsi pe Merlin și a preda o spadă străveche. Cu puteri misterioase în suflet, tânăra pleacă să-și salveze poporul.

    Scenariul: Frank Miller, Tom Wheeler
    23 6
    6.0
  • Knives Out (2020)

    La cuțite

    Knives Out merge pe urmele unui popular scriitor de romane polițiste care e găsit mort în reședința sa după aniversarea vârstei de 85 de ani. Investigația e condusă de Benoit Blanc, iar de pe lista suspecților nu este exclus niciun membru al familiei

    Regia: Rian Johnson
    282 20
    7.9
  • Love, Simon (2018)

    Cu drag, Simon

    Toată lumea merită o mare poveste de dragoste, dar pentru Simon, un adolescent de 17 ani, este mai complicat: e pe punctul de a spune familiei și prietenilor că e gay și că încă nu știe identitatea colegului anonim de care s-a îndrăgostit online.

    Regia: Greg Berlanti
    26 5
    7.5
  • 13 Reasons Why (2017)

    13 motive de ce

    Liceanul Clay Jensen ajunge punctul central într-o serie de mistere devastatoare, determinate de sinuciderea tragică a unei prietene.

    Scenariul: Brian Yorkey
    124 19
    7.5