Filmele și serialele cu Katherine Parkinson

  • Katherine Parkinson

    Katherine Parkinson

    46 de ani
    Data nașterii: 09.03.1978
    Locul nașterii: Hounslow, Greater London, England, UK
  • The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society (2018)

    Scrisori din insula Guernsey

    Al Doilea Război Mondial s-a încheiat, iar Juliet Ashton, o tânără scriitoare, decide să scrie o carte despre experiența din timpul războiului a locuitorilor insulei Guernsey. Rezultatul va fi o legătură neașteptată între ea și localnici.

    Regia: Mike Newell
    54 7
    7.3
  • Humans (2015)

    Având locaţia în suburbiile Londrei, Humans are acţiunea într-un prezent paralel, în care cel mai nou accesoriu pentru orice familie modernă şi mult prea ocupată, este un Synth, un servitor robot de ultimă generaţie

    60 3
    7.9
  • Inside No. 9 (2014)

    La numărul 9

    Ce se întâmplă în spatele ușilor închise pe strada pe care trăiești? Fiecare sezon al serialului îi invită pe telespectatori în șase case diferite, unde oamenii de rând stau cot la cot cu persoane extraordinare și macabre.

    Scenariul: Reece Shearsmith, Steve Pemberton
    8 0
    8.5
  • The Honorable Woman (2014)

    O femeie de onoare

    În centrul atenției este Nessa (Gyllenhaal), o femeie de afaceri din Londra care se dedică păcii din Orientul Mijlociu și jonglează cu secrete din trecut, dar și cu amenințări directe, după ce un partener de origine palestiniană este descoperit mort.

    11 0
    7.9
  • The Boat That Rocked (2009)

    Pirații muzicii

    Un grup de DJ profita de o scapare a legislatiei britanice din anii '60 si infiinteaza un post de radio pirat care emite de pe un vapor ancorat in largul Marii Nordului.

    Regia: Richard Curtis
    10 1
    7.3
  • Easy Virtue (2008)

    Secrete din trecut

    Divortata si fermecatoare, Larita este o americanca pasionata de raliuri. Dupa ce se casatoreste cu tanarul englez John Wittaker la Monte Carlo, Larita trebuie acum sa-si cunoasca socrii. Mama si surorile lui John vor sa ii desparta pe cei doi.

    Regia: Stephan Elliott
    25 1
    6.6
  • How to Lose Friends & Alienate People (2008)

    Cum să rămâi fără prieteni

    Cum sa ramai fara prieteni vorbeste despre decaderea lui Sidney Young din pozitia de jurnalist promitator la esecul groaznic inregistrat la una dintre cele mai prestigioase reviste din New York, "Sharps". Rupe legatura cu Manhattanul din motive...

    Regia: Robert B. Weide
    16 0
    6.4
  • Christmas at the Riviera (2007)

    Crăciun la malul mării

    Planurile unui asistent manager se strică atunci când un grup neobișnuit de oaspeți stau la hotelul de pe litoral pe care îl conduce în timpul sezonului de vacanță.

    Regia: Mark Bussell, Justin Sbresni
    0 0
    6.1
  • The IT Crowd (2006)

    Gașca de la IT

    Jen trișează pentru o slujbă la Reynholm Industries cu un jargon tehnic fals și un CV arătos.

    5 1
    8.5
  • Doc Martin (2004)

    In localitatea Portwenn unde este medic dr. Martin face ravagii un parazit digestiv. Acesta face victime pe capete printre locuitori care fac "coada" la cabinetul dr. Martin. Farmacistul din localitate e ocupat pana peste cap cu clientii in...

    Scenariul: Craig Ferguson, Dominic Minghella, Mark Crowdy
    43 1
    8.4