Filmele și serialele cu Katherine Waterston

 • Katherine Waterston

  Katherine Waterston

  42 de ani
  Data nașterii: 03.03.1980
  Locul nașterii: Westminster, London, England, UK
 • Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore (2022)

  Animale fantastice: Secretele lui Dumbledore

  Profesorul Albus Dumbledore are încredere în magizoologul Newt Scamander să conducă o echipă de vrăjitori, vrăjitoare și un brutar curajos într-o misiune periculoasă, în care vor înfrunta legiunea de adepți ai lui Gellert Grindelwald.

  Regia: David Yates
  140 20
  6.2
 • The World to Come (2020)

  O lume nouă

  În această poveste de dragoste din secolul al XIX-lea, din nord-estul Americii, Abigail, soția unui fermier, și noua ei vecină, Tallie, se trezesc extrem de atrase una de cealaltă. Abigail, îndurerată, îl îngrijește pe soțul ei retras, Dyer, în...

  Regia: Mona Fastvold
  13 3
  6.3
 • The Third Day (2020)

  A treia zi

  Serialul e împărțit în două părți. ”Vara”, un bărbat vizitează o insulă misterioasă și descoperă localnici hotărâți să-și apere casa cu orice preț. ”Iarna” o prezintă pe ambițioasa Helen, care ajunge pe insulă în căutare de răspunsuri.

  Scenariul: Felix Barrett, Dennis Kelly
  20 5
  6.4
 • Amundsen (2019)

  Regia: Espen Sandberg
  39 3
  6.2
 • Jake Gyllenhaal și Benedict Cumberbatch sunt protagoniștii unei pelicule ce va aduce pe marele ecran conflictul apărut între doi mari inventatori, cu rol major în dezvoltarea industriei electrice.

  Regia: Alfonso Gomez-Rejon
  38 1
  6.5
 • Mid90s (2018)

  Filmul urmărește povestea unui adolescent care a crescut în Los Angeles-ul anilor 90’. Stevie se luptă cu o viață tulbure, iar atunci când se împrietenește cu un grup de skateboarderi, el încearcă să experimenteze tot ceea ce înseamnă a fi „cool”.

  Regia: Jonah Hill
  5 1
  7.3
 • Regia: Meredith Danluck
  11 2
  4.4
 • Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald (2018)

  Animale fantastice: Crimele lui Grindelwald

  Gellert Grindelwald plănuiește să construiască o armată de vrăjitori mai presus de toate ființele non-magice. Profesorul lui Newt Scamander, Albus Dumbledore, îi cere fostului său student ajutorul.

  Regia: David Yates
  310 28
  6.5
 • Alien: Covenant (2017)

  Alien: Pactul

  Ajuns pe o planetă indepărtată, echipajul navei Covenant descoperă ceea ce ei cred că este un paradis neexplorat, dar este de fapt o lume întunecată si periculoasă al cărei unic locuitor este sinteticul David, supraviețuitorul expediției anterioare.

  Regia: Ridley Scott
  370 64
  6.4
 • Fantastic Beasts and Where to Find Them (2016)

  Animale fantastice și unde le poți găsi

  Eroul este Newt Scamander, autorul cărții omonime din care studiază Harry în timpul primului an la Hogwarts, iar filmul îi prezintă aventurile. Călătoriile sale îi vor scoate în cale cele mai fantastice creaturi.

  Regia: David Yates
  Oscar-uri:
  272 32
  7.2
 • Steve Jobs (2015)

  Povestea filmului se va concentra pe trei lansări cheie ale fondatorului Apple: Mac-urile, compania NeXT şi iPod-ul.

  Regia: Danny Boyle
  5 2
  7.2
 • Queen of Earth (2015)

  Regina Pământului

  Catherine traverseaza o perioada dificila: tocmai a fost parasita de logodnicul sau iar tatal sau si-a pus capat zilelor. Prietena sa din copilarie, Virginia, decide sa o duca pe Catherine la casa de vacanta a parintilor, situata pe malul unui lac

  Regia: Alex Ross Perry
  2 0
  6.3
 • Inherent Vice (2014)

  Viciu inerent

  Filmul îl are în centrul atenției pe detectivul particular Doc Sportello (Joaquin Phoenix), care va primi mai mult decât își dorește atunci când fosta iubită îl convinge să pornească în căutarea actualului ei iubit, mogulul imobiliar Mickey Wolfmann

  Regia: Paul Thomas Anderson
  10 3
  6.6
 • The Disappearance of Eleanor Rigby: Her (2013)

  Dispariția lui Eleanor Rigby: Ea

  Regia: Ned Benson
  2 1
  6.9
 • Night Moves (2013)

  Manevre nocturne

  Povestea a trei ecologiști gata de orice pentru protejarea mediului înconjurător. Ei colaborează pentru cea mai spectaculoasă inițiativă a vieții lor: aruncarea în aer a barajului unei hidrocentrale, simbol al culturii industriale pe care o...

  Regia: Kelly Reichardt
  3 0
  6.0