Filmele și serialele cu Kathleen Chalfant

  • Kathleen Chalfant

    Kathleen Chalfant

    79 de ani
    Data nașterii: 14.01.1945
    Locul nașterii: San Francisco, California, USA
  • Regia: Seth Isler, Billy Lyons, Kim Ferraro
    1 0
    6.6
  • The Affair (2014)

    Aventura

    “The Affair” explorează efectele emoționale ale relației extramaritale dintre Noah, un scriitor cu o soție și patru copii, și Alison, o tânără chelneriță care încearcă să-și refacă viața și căsnicia în urma unei tragedii.

    Scenariul: Hagai Levi, Sarah Treem
    95 7
    7.9
  • Duplicity (2009)

    Duplicitate

    Fostul ofiţer CIA Claire şi fostul agent MI6 Ray au părăsit lumea spionajului pentru salarii babane ca angajaţi în două multinaţionale rivale şi obsedate de securitate. Misiunea lor? Să protejeze un produs al cărui patent va aduce profituri imense.

    Regia: Tony Gilroy
    13 2
    6.1
  • First Born (2007)

    Întâiul născut

    Elisabeth Shue interpreteaza rolul Laurei, o dansatoare a carei viata se schimba radical in momentul in care descopera ca este insarcinata. In asteptarea primului lor copil, Laura si sotul ei Steven se muta intr-o locuinta spatioasa de la suburbia...

    Regia: Isaac Webb
    0 0
    4.7
  • Perfect Stranger (2007)

    Străin perfect

    Cand o jurnalista incepe sa ancheteze uciderea unui prieten, ea este aruncata in universul intalnirilor online. Ajutata sa-i ia urma asasinului de un amic, geniu al informaticii, ea va face o călători in spatiul virtual, dar deloc lipsit de pericole.

    Regia: James Foley
    24 4
    5.7
  • Storm of the Century (1999)

    Furtuna secolului

    Cel mai mare viscol din ultimii 100 de ani este gata sa se abata asupra micului orasel Little Tall Island. Dar inaintea furtunii soseste in orasel un strain misterios care pare sa stie toate secretele intunecate ale locuitorilor.

    21 0
    7.3
  • A Price Above Rubies (1998)

    Prețul libertății

    Viața Soniei reprezintă o adevărată împlinire a visurilor părinților ei: s-a căsătorit cu un tânăr cleric, un adevărat sfânt, și s-a așezat la casa ei, într-o comunitate de evrei tradiționaliști. În lumea Soniei, menirea femeii este de a avea...

    Regia: Boaz Yakin
    5 0
    6.5
  • Junior (1995)

    Gravidul

    Doctorul Hess lucrează la producerea unui medicament care să le ajute pe femei să aibă copii. Pentru că nu are voie să testeze medicamentul pe canalele normale, partenerul său vine cu o idee: să fure un ovul şi să-l implanteze în corpul lui Hess.

    Regia: Ivan Reitman
    20 0
    4.7