Filmele și serialele cu Katie Featherston

  • Katie Featherston

    Katie Featherston

    41 de ani
    Data nașterii: 20.10.1982
    Locul nașterii: Texas, USA
  • Paranormal Activity 4 (2012)

    Activitate paranormală 4

    Acțiunea se petrece la 5 ani după evenimentele din primele două filme și la 24 de ani după cele din partea a treia, în momentul în care Katie îl răpește pe Hunter. Acțiunea urmărește viața lui Alice, a mamei sale, a fratelui său Wyatt și a lui Ben.

    Regia: Ariel Schulman, Henry Joost
    8 1
    4.6
  • The River (2012)

    Râul

    Pregătește-te să te întorci în vegetația luxuriantă subtropicală, pentru că The River te poartă în jungla amazoniană. Aici este locul unde a dispărut cu o jumătate de an în urmă popularul explorator și creator de emisiuni despre natură Emmet Cole...

    Scenariul: Oren Peli, Michael R. Perry
    2 0
    6.8
  • Paranormal Activity 3 (2011)

    Activitate paranormală 3

    Eroinele Katie și Kristy au avut de-a face cu prezeța malefică ce le-a distrus viețile și în copilărie. In Paranormal Activity 3 scenaristii prezinta momentele de groaza traite de Katie si Kristy, care au uitat experiențele traumatizante.

    Regia: Ariel Schulman, Henry Joost
    10 2
    5.8
  • Regia: Mel House
    0 0
    2.8
  • Paranormal Activity 2 (2010)

    Activitate paranormală 2

    În urma unor presupuse tentative de violare de domiciliu, o familie montează camere de supraveghere în perimetrul locuinţei doar ca să realizeze că situaţia este mult mai sinistră decat pare.

    Regia: Tod Williams
    11 2
    5.7
  • Paranormal Activity (2007)

    Activitate paranormală

    Katie și Micah, doi tineri îndrăgostiți, se mută într-o casă din San Diego, California. Katie are o anumită fascinație pentru fenomenele paranormale și este convinsă că niște spirite misterioase sunt pe urmele ei încă din copilarie. Micah este,...

    Regia: Oren Peli
    17 2
    6.3