Filmele și serialele cu Katy Mixon

  • Katy Mixon

    Katy Mixon

    43 de ani
    Data nașterii: 30.03.1981
    Locul nașterii: Pensacola, Florida, USA
  • Hell or High Water (2016)

    Cu orice preț

    Doi frați, un fost pușcăriaș și un tată divorțat, sunt anunțați că ferma familiei urmează să fie lichidată de bancă, așa că decid să pornească un șir de jafuri pline de adrenalină pentru a strânge bani ca să răscumpere afacerea.

    Regia: David Mackenzie
    61 4
    7.6
  • Minions (2015)

    Minionii

    Minionii au existat încă de la începutul timpurilor, visând mereu să fie în slujba celor mai mari ticăloși ai istoriei. Doar că mulți stăpâni și-au aflat sfârșitul din cauza năzbâtiilor minionilor, iar aceștia rămân singuri și neconsolați.

    Regia: Pierre Coffin, Kyle Balda
    50 3
    6.4
  • Take Shelter (2011)

    Adăpostește-te

    Într-un mic orășel din Ohio trăiește Curtis LaForche, împreună cu soția sa Samantha și fiica lor Hannah, o fetiță de doar șase ani, surdă. Curtis începe să aibă coșmaruri despre un viitor posibil, in care satul în care trăiește va fi devastat de o...

    Regia: Jeff Nichols
    16 2
    7.3
  • Drive Angry (2011)

    Iadul se dezlănțuie

    Nicolas Cage este Milton, un bărbat scăpat din iad (la propriu) pentru a da de urma sectei care i-a ucis fiica și plănuiește să-i sacrifice nepoata. Oponentul său principal este Contabilul, mâna dreaptă a diavolului.

    Regia: Patrick Lussier
    42 2
    5.4
  • Mike & Molly (2010)

    Mike și Molly

    Mike și Molly este povestea a doi oameni din Chicago care se descoperă și se îndrăgostesc la o întâlnire a Mâncăcioșilor Anonimi. Ofițerul Mike Biggs (Billy Gardell) este un polițist cu inimă mare, care vrea sincer să slăbească.

    Scenariul: Mark Roberts
    15 0
    6.5
  • All About Steve (2009)

    Totul despre Steve

    Dupa o intalnire cu Steve, cameraman la CNN, Mary e sigura ca si-a gasit perechea. Steve este obligat prin natura profesiei sa calatoreasca mult, asa ca Mary il urmareste in speranta ca il va face sa inteleaga ca sunt facuti unul pentru celalalt.

    Regia: Phil Traill
    11 1
    4.8
  • Four Christmases (2008)

    Patru Crăciunuri

    Brad si Kate abia asteapta Craciunul, dar in special pentru ca anul asta nu-si vor revedea familiile. Daca in trecut cei doi isi vizitau toti cei patru parinti, divortati si recasatoriti, anul acesta vor pleca spre o destinatie exotica.

    Regia: Seth Gordon
    22 1
    5.7
  • The Quiet (2005)

    Secretele tăcerii

    Nina (Elisha Cuthbert) este o tanara foarte populara si frumoasa din liceu. Se pare ca ea are tot ce-si doreste, asta pana cand Dot (Camilla Belle) este infiata de parintii Ninei. Dot, care se pare ca este surda ajunge sa traiasca alaturi de Nina...

    Regia: Jamie Babbit
    7 1
    6.1