Filmele și serialele cu Kayvan Novak

  • Kayvan Novak

    Kayvan Novak

    45 de ani
    Data nașterii: 23.11.1978
    Locul nașterii: Cricklewood, North London, England, UK
  • Cruella (2021)

    În Londra anilor 1970, o tânără creatoare de modă devine obsedată de pielea câinilor, în special de cea a dalmațienilor, până când devine, în cele din urmă, o legendă nemiloasă și terifiantă cunoscută sub numele de Cruella de Vil.

    Regia: Craig Gillespie
    Oscar-uri:
    134 8
    7.3
  • What We Do in the Shadows (2019)

    Ce facem noi în umbre

    Un serial în stil documentar despre viețile de zi cu zi (sau mai degrabă, noapte de noapte) ale unor vampiri, colegi de apartament, în timp ce încearcă să se descurce în lumea modernă din Staten Island, cu ajutorul lui Guillermo.

    Scenariul: Jemaine Clement
    25 5
    8.6
  • A Christmas Carol (2019)

    Poveste de Crăciun

    Ebenezer Scrooge, un bătrân ursuz, disprețuiește Crăciunul. În timpul nopții de ajun este vizitat de trei fantome care îi arată trecutul, prezentul și viitorul în această adaptare originală a poveștii lui Charles Dickens.

    21 1
    7.3
  • Men in Black IV (2019)

    Bărbații în negru: Internațional

    Agenţii Men in Black au încercat întotdeauna să ţină departe de Pământ scursurile universului. În această nouă aventură au de înfruntat cea mai mare provocare de până acum: o cârtiţa chiar în organizaţia lor.

    Regia: F. Gary Gray
    267 39
    5.6
  • Early Man (2018)

    Early Man: Tare ca piatra

    Plasat la începuturile civilizaţiei, când creaturi preistorice şi mamuţi lânoşi stăpâneau Pământul, Early Man spune povestea lui Dug şi a tovarăşului lui, care se ridică în fruntea tribului lor împotriva lordului Nooth pentru a-şi salva căminul

    Regia: Nick Park
    52 3
    6.1
  • Prevenge (2016)

    Răzbunare preventivă

    Insarcinata in 7 luni, vaduva Ruth devine o criminala, fiind convinsa ca in actiunile ei este ghidata de copilul sau nenascut.

    Regia: Alice Lowe
    8 1
    5.9
  • Four Lions (2010)

    Patru lei paralei

    Comicul englez Morris are îndrăzneala de a povesti despre patru luptători ai jihadului, ale căror planuri criminale alunecă spre farsă.

    Regia: Chris Morris
    13 4
    7.3
  • See No Evil (2005)

    Un thriller politic pe fundalul unei intrigi legate de industria petrolului. Din distributie fac parte George Clooney, Matt Damon si Alexander Siddig (Star Trek: Deep Space Nine).

    Regia: Stephen Gaghan
    Oscar-uri:
    15 1
    6.9