Filmele și serialele cu Keanu Reeves

 • The Matrix Revolutions (2003)

  Matrix: Revoluții

  Razboiul epic dintre om si masina ajunge la un crescendo fulgerator: armata din Zion, ajutata de bravii voluntari civili ca Zee si Kid se lupta cu disperare sa opreasca invazia Santinelelor intrucat armata Masinii patrunde in fortareata lor.

  Regia: Lana Wachowski, Lilly Wachowski
  118 3
  6.8
 • Hard Ball (2001)

  Provocarea

  Un om, trecand cu indiferenta prin viata, este pe cale sa-si descopere forta interioara pe care niciodata nu si-o banuise. Keanu Reeves este Conor O’Neill – un ratat care isi va gasi telul vietii cu ajutorul celui mai nepotrivit anturaj cu putinta.

  Regia: Brian Robbins
  8 0
  6.4
 • Sweet November (2001)

  Dulcele Noiembrie

  În fiecare lună, Sara (Charlize Theron) alege mai mult sau mai puțin la întamplare câte un bărbat căruia îi propune un pact: să stea împreună o lună și să trăiască după regulile ei, ideile ei și visurile ei.

  Regia: Pat O'Connor
  27 4
  6.7
 • The Watcher (2000)

  Privitorul

  Agentul FBI Joel Campbell (James Spader) a hotarat sa puna punct. Traumatizat, practic

  Regia: Joe Charbanic
  12 1
  5.3
 • The Gift (2000)

  Darul

  Poveștile unei comunități pline de personaje curioase și colorate, a unei femei bântuite de viziuni clarvăzătoare și a unei frumoase libertine, dispărută în mod misterios, se intersectează în micul oraș Brixton, din Georgia, un târg provincial...

  Regia: Sam Raimi
  17 0
  6.7
 • The Replacements (2000)

  Rezervele

  Ieri, erau doar niste baieti in albastru. Dar acum lucrurile s-au schimbat. Acestea sunt zilele de glorie, zile in care incearca sa devina jucatori profesionisti si devin... REZERVELE.

  Regia: Howard Deutch
  15 1
  6.6
 • The Matrix (1999)

  Matrix

  Exista 2 lumi: prima, cea în care trăim zi de zi, şi cea de-a doua, deloc cunoscută, paralelă cu cea reală. Una este vis. Cealaltă e Matrix. Neo încearcă din răsputeri să afle adevărul despre acea lume despre care a auzit vorbindu-se doar în şoaptă.

  Regia: Lana Wachowski, Lilly Wachowski
  Oscar-uri: x 4
  166 5
  8.7
 • The Devil's Advocate (1998)

  Pact cu diavolul

  Film ingenios care îmbină ocultul cu senzualul, Pact cu Diavolul poate fi tratat drept o adaptare modernă a mitului faustic. Ceea ce părea a fi drumul spre Paradis este oare intrarea în Iad?

  Regia: Taylor Hackford
  35 3
  7.5
 • Chain Reaction (1996)

  Reacție în lanț

  Eddie, student la Universitatea Chicago, lucrează pentru o echipă de oameni de ştiinţă care descoperă un combustibil ieftin şi nepoluant. Unul din cercetători este ucis, iar invenţia e furată. Eddie şi fiziciana Lily sunt acuzaţi şi trebuie să fugă.

  Regia: Andrew Davis
  20 0
  5.7
 • Feeling Minnesota (1996)

  Dragoste furată

  Freddie este un fost stripper care se insoara cu Sam pentru a putea plati datoria catre un club de noapte detinut de Red. Dar Freddie este indragostit de Jaks, sora lui Sam. Acestia fug impreuna, dar Sam afla unde se ascund si cheama politia....

  Regia: Steven Baigelman
  3 0
  5.4
 • A Walk in the Clouds (1995)

  Atât de aproape de cer

  Întors din Al II-lea Război Mondial, un tânăr soldat (Keanu Reeves) descoperă că mai are prea puţine în comun cu tot ce a lăsat în urma sa. Deziluzionat, porneşte spre nord, călătorind şi lucrând pe post de comis-voiajor.

  Regia: Alfonso Aráu
  33 0
  6.7
 • Fără a avea idee despre ce poartă în creierul sau, Johnny trebuie să descopere codurile secrete de acces ale informațiilor pe care le poartă pentru a le putea elimina. Daca nu reuseste, va muri...

  Regia: Robert Longo
  21 1
  5.7
 • Speed (1994)

  Speed: Cursa infernală

  Daca Jack, politist al trupelor speciale, nu se afla in autobuzul in care un maniac a pus o bomba, aceasta ar fi putut exploda. Daca in acelasi autobus, nu s-ar fi aflat si o tanara care sa tina volanul, viata celor din masina ar fi fost in pericol.

  Regia: Jan de Bont
  Oscar-uri:
  57 0
  7.2
 • Little Buddha (1993)

  Micul Buddha

  Regizata de Bernaldo Bertolucci, aceasta fantezie cinematografica inspirata de povestea profetului Budha ii are drept protagonisti pe Keanu Reeves si Bridget Fonda, dar si pe Chris Isaak, celebrul cantaret care-si descopera, astfel, nebanuite...

  Regia: Bernardo Bertolucci
  9 2
  6.1
 • Much Ado About Nothing (1993)

  Mult zgomot pentru nimic

  Hero (Kate Beckinsale) şi Claudio, doi tineri care se căsătoresc după doar o săptămână. Pentru a face timpul să treacă mai repede, aceştia, împreună cu Don Pedro (Denzel Washington), pun la cale un plan în care urmează să întindă o cursă

  Regia: Kenneth Branagh
  13 3
  7.3