Filmele și serialele cu Keira Knightley

 • Keira Knightley

  Keira Knightley

  39 de ani
  Data nașterii: 26.03.1985
  Locul nașterii: Teddington, London, England, UK
 • Boston Strangler (2023)

  Ucigașul din Boston

  Un thriller polițist despre reporterele deschizătoare de drumuri care au relatat despre crimele faimosului Ucigaș din Boston: Loretta McLaughlin, reporteră la ziarul Record American, și colega și prietena ei, Jean Cole. Pe măsură ce ucigașul face...

  Regia: Matt Ruskin
  63 3
  6.5
 • Silent Night (2021)

  Noapte liniștită

  Regia: Camille Griffin
  31 8
  5.8
 • Misbehaviour (2020)

  Miss Revoluție

  În 1970, transmisia concursului Miss World a fost interupta de Mișcarea de Eliberare a Femeilor. Când spectacolul a fost reluat, rezultatul a provocat controverse: câștigătoare nu a mai fost favorita suedeza, ci Miss Grenada, o tanara de culoare.

  Regia: Philippa Lowthorpe
  27 4
  6.3
 • Official Secrets (2019)

  Secrete oficiale

  Bazat pe evenimente adevărate care au zguduit lumea, filmul spune povestea captivantă a lui Katharine Gun (Keira Knightley), o specialistă britanică de la serviciile secrete a cărei slujbă implică manevrarea informațiilor confidențiale.

  Regia: Gavin Hood
  109 7
  7.3
 • The Aftermath (2019)

  După război

  După încheierea celui de-Al Doilea Război Mondial, un colonel britanic și soția lui sunt repartizați să locuiască în Hamburg ca parte a planului de reconstrucție, însă între ei și foștii proprietari ai casei în care se mută apar tensiuni periculoase.

  Regia: James Kent
  107 4
  6.3
 • Berlin, I Love You (2019)

  Berlin, eu te iubesc

  Regia: Dianna Agron, Peter Chelsom, Claus Clausen
  10 0
  4.7
 • Colette (2019)

  Colette este împinsă de soțul ei să-și scrie romanele sub numele lui. Odată cu succesul, în Colette apare dorința de a-și face cunoscut talentul, sfidând astfel normele acelor vremuri.

  Regia: Wash Westmoreland
  31 3
  6.7
 • The Nutcracker and the Four Realms (2018)

  Spărgătorul de Nuci și Cele Patru Tărâmuri

  The Nutcracker and the Four Realms are la bază povestirea a lui E.T.A. Hoffman, în care Clara, după o agitată seară de Crăciun, ajunge să lupte alături de un "spărgător de nuci" în costum militar împotriva maleficilor şobolani cu şapte capete.

  Regia: Lasse Hallström, Joe Johnston
  79 10
  5.6
 • La paisprezece ani de la evenimentele din primul film, o serie de întâlniri între oameni din Marea Britanie ne amintește că în aceste vremuri diferite dragostea există de fapt.

  Regia: Richard Curtis, Mat Whitecross
  11 1
  7.1
 • Collateral Beauty (2016)

  A doua șansă

  Pelicula spune povestea unui bărbat din New York căruia un eveniment tragic îi dă existența peste cap. Colegii săi încearcă să îl scoată din depresie elaborând un plan neobișnuit, însă urmarea acțiunii lor nu poate fi controlată.

  Regia: David Frankel
  158 14
  6.8
 • Laggies (2014)

  Adolescență întârziată

  În plină criză a vârstei mijlocii, Megan (Keira Knightley) se panichează când iubitul ei o cere în căsătorie; așa că se ascunde în casa noii sale prietene, o adolescentă de 16 ani, Annika (Chloë Grace Moretz), care locuiește cu tatăl ei.

  Regia: Lynn Shelton
  3 0
  6.4
 • The Imitation Game (2014)

  Jocul codurilor

  Filmul este despre Alan Turing, genialul matematician britanic cu rol fundamental în deznodământul celui de-Al Doilea Război Mondial după ce sparge codul Enigma, reușită ce permite Aliaților să afle planurile de război naziste.

  Regia: Morten Tyldum
  Oscar-uri:
  42 0
  8.0
 • Jack Ryan: Shadow Recruit (2014)

  Jack Ryan: Agentul din umbră

  După o carieră în armată, Ryan se reinventează ca analist financiar și, aflat la Moscova, descoperă planurile unui magnat de a submina economia SUA. Singur împotriva tuturor și lipsit de resurse, eroul pornește să salveze situația.

  Regia: Kenneth Branagh
  75 3
  6.2
 • Begin Again (2013)

  Gretta, o cântăreață ambițioasă, și Dave, iubitul ei, se mută la New York în căutarea faimei. Dar Gretta găsește doar dezamăgire până când întâlnește un manager care o ajută.

  Regia: John Carney
  20 2
  7.4
 • Anna Karenina (2012)

  Secolul 19, Rusia. O societate tributară unor principii depăşite, puternic influenţată de dogmele bisericeşti. Sosind la Moscova, sensibila Anna Karenina îl întâlneşte pe atrăgătorul căpitan Vronsky, moment în care are premoniţia morţii sale...

  Regia: Joe Wright
  Oscar-uri:
  19 4
  6.6