Filmele cu Kelly LeBrock

  • Kelly LeBrock

    Kelly LeBrock

    64 de ani
    Data nașterii: 24.03.1960
    Locul nașterii: New York City, New York, USA
  • Zerophilia (2005)

    In aceasta comedie provocatoare cu adolescenti, Luke, un tanar nesigur de masculinitatea lui, descopera ca este zerofiliac si ca are abilitatea de a-si schimba sexul cand doreste.

    Regia: Martin Curland
    1 1
    6.0
  • Wrongfully Accused (1998)

    Prea-nevinovatul

    Comedia Wrongfully Acused il are în rol principal pe Leslie Nielson. Personajul sau e Ryan Harrisson, violonist. El merge la bogatasul Hibbing Goodhue, a carui sotie - Lauren - începe sa se apropie mai mult decat trebuie de el.

    Regia: Pat Proft
    52 0
    6.0
  • Hard to Kill (1990)

    Pradă dificilă

    Celebrul film de actiune il are ca protagonist pe Steven Seagal care joaca memorabil rolul unui politist din L.A. care intr-un moment crucial din cariera traieste o intorsatura radicala atat in ceea ce priveste viata sa cat si a celor dragi.

    Regia: Bruce Malmuth
    43 0
    5.8
  • Weird Science (1985)

    Știința ciudată

    Filmul amalgameaza 2 elemente deseori folosite anterior - fanteziile de pubertate si monstrul lui Frankenstein - altoite cu un mit nou: geniul computerizat. Doi adolescenti, nesuferitii Gary si Wyatt, creeaza pe calculator o femeie perfecta, Lisa.

    Regia: John Hughes
    10 1
    6.6
  • The Woman in Red (1984)

    Femeia în roșu

    Un director de publicitate, desi fericit în mariajul sau, intra intr-o criza în momentul în care zareste o femeie superba într-un garaj subteran si începe sa o caute cu disperare pe strazile din San Francisco.

    Regia: Gene Wilder
    Oscar-uri:
    23 1
    5.9