Filmele și serialele cu Ken Howard

  • Ken Howard

    Ken Howard

    Data nașterii: 28.03.1944
    Decedat: 23.03.2016 (71 de ani)
  • The Wedding Ringer (2015)

    Nuntași de închiriat

    Cu greu poți găsi un tip mai de treabă decât Doug. Doar că din cauza timidității salee, Doug are și o imensă problemă: în 2 săptămâni se căsătorește cu femeia visurilor sale și nu are niciun prieten apropiat care să-i fie cavaler de onoare!

    Regia: Jeremy Garelick
    23 3
    6.6
  • The Judge (2014)

    Judecătorul

    Avocatul Hank Palmer se întoarce în casa părintească, acolo unde înstrăinatul lui tată, judecător în acest oraș, este suspectat de crimă. El este decis să descopere adevărul și începe să se reconecteze cu familia pe care o lăsase în urmă.

    Regia: David Dobkin
    29 3
    7.4
  • Better Living Through Chemistry (2014)

    Dragostea e chimie, nu magie

    Cu tagline-ul "Fericirea nu are formulă", comedia urmăreşte aventurile unui farmacist dintr-un mic orăşel a cărui viaţă lipsită de evenimente se transformă într-un adevărat iureş când începe o relaţie cu o clientă seducătoare.

    Regia: Geoff Moore, David Posamentier
    5 0
    6.2
  • A.C.O.D. (2013)

    Sindromul post-divorț

    Filmul îl are în centru pe un bărbat trecut de 30 de ani care a suferit enorm când părinții lui au divorțat și care a fost forțat să se confrunte o viață întreagă cu scandalurile în care au fost implicați mama și tatăl său de când s-au separat.

    Regia: Stuart Zicherman
    1 0
    5.6
  • The Beacon (2009)

    Fantomele de la Beacon

    Un cuplu îndurerat, care și-a pierdut fiul, se mută într-un apartament de modă veche, dar descoperă că aici se ascunde o prezență fantomatică.

    Regia: Michael Stokes
    3 0
    4.6
  • Grey Gardens (2009)

    Inspirată de personajele clasicului documentar al fraților Maysles, această producție HBO Films spune povestea lui "Big Edie" Beale și a fiicei sale, "Little Edie", în timpul vieții lor la vila din East Hampton.

    Regia: Michael Sucsy
    6 0
    7.4
  • Smother (2008)

    Scăpați-mă de mama!

    Ce-ai face daca mama ta s-ar muta la tine acasa si nu ar mai vrea sa plece? Cand Noah, un psiholog de 29 de ani, este concediat, crede ca nimic nu poate fi mai rau. Dar cand ajunge acasa, descopera ca locuinta lui s-a transformat in casa de nebuni.

    Regia: Vince Di Meglio
    1 0
    4.6
  • Dreamer: Inspired by a True Story (2005)

    A doua șansă

    Ben (Kurt Russell) a fost candva un mare crescator de cai. Sonya a fost o iapa superba al carei viitor promitator pe pistele de curse s-a frant atunci cand si-a rupt un picior. Sonya ii este data lui Ben ca o plata compensatorie pentru concedierea sa

    Regia: John Gatins
    18 0
    6.8
  • Crossing Jordan (2001)

    Jordan

    Serial ai carui protagonisti sunt medici legisti, politisti, procurori. Medicul legist din Boston Jordan Cavanaugh se confrunta cu un caz extrem de personal: stabilirea identitatii persoanei care i-a omorât mama.

    Scenariul: Tim Kring
    0 0
    7.0
  • At First Sight (1999)

    Atingerea Dragostei

    Amy e o arhitectă foarte dedicată carierei sale, care pleacă în vacanță într-o stațiune. Aici îl cunoaște pe Virgil (Val Kilmer), un maseur orb, de care se îndrăgostește pe loc. Cei doi trăiesc împreună o frumoasă poveste de dragoste.

    Regia: Irwin Winkler
    10 0
    6.0
  • A Vow to Cherish (1999)

    Jurământul prețuirii

    Regia: John Schmidt
    1 0
    6.6
  • The Net (1995)

    Rețeaua de calculatoare

    Angela este o expertă în computere pentru care pasiunea pentru universul digital se transformă în cel mai negru coșmar al vieții ei. Într-o zi, Angela dă din întâmplare peste niște informații guvernamentale strict secrete.

    Regia: Irwin Winkler
    31 0
    6.0
  • Murder in New Hampshire: The Pamela Smart Story (1991)

    Crimă în New Hampshire

    Film inspirat de o intamplare adevarata. Pamela Smart e o foarte tanara profesoara, cu un inceput de casnicie aproape perfect. Cel putin asta asa credeau familia si prietenii. Insa, la numai cateva luni de la casatorie, Pam il seduce pe unul...

    Regia: Joyce Chopra
    3 0
    5.8
  • Memories of Midnight (1991)

    Amintiri periculoase

    Pentru Catherine Alexander viata ei este un mister pricinuit de o amnezie ce-i umbreste trecutul si-i controleaza viitorul. Gasita aproape moarta intr-o noapte furtunoasa de catre calugarite carmelite, Catherine descopera ca un binefacator...

    0 0
    5.5
  • Tell Me That You Love Me, Junie Moon (1970)

    Spune-mi că mă iubești, Junie Moon

    Filmul prezintă povestea a trei personaje nevrotice: o fată desfigurată, un paraplegic homosexual și un epileptic introvertit care, după ce au părăsit spitalul, decid să locuiască împreună într-o cabană.

    Regia: Otto Preminger
    3 0
    6.1