Filmele cu Ken Kirzinger

  • Ken Kirzinger

    Ken Kirzinger

    64 de ani
    Data nașterii: 04.11.1959
    Locul nașterii: Saskatchewan - Canada
  • The Assignment (2016)

    Atribuirea

    Atunci când asasinul Frank Kitchen îl ucide pe fratele ei iubit, Dr. Rachel Kay vede o oportunitate de a combina vocația cu dorința de răzbunare: ea îl răpește pe Frank, îl bate până ramane inconștient, si il transforma în femeie.

    Regia: Walter Hill
    102 22
    4.7
  • Joy Ride 3: Road Kill (2014)

    Glumă mortală 3

    Câțiva tineri pasionați de curse de mașini pornesc spre competiția Road Rally 1000. Alegând o rută pustie drept scurtătură, tinerii realizează că au pe urme un maniac, aflat la volanul unui camion, care-i hărțuiește cu intențiile criminale evidente.

    Regia: Declan O'Brien
    15 1
    4.7
  • Stan Helsing (2009)

    Stan Helsing este functionar la un magazin de casete video, iar in noaptea de Halloween primeste in ultimul moment o comanda de a livra cateva casete unui client.

    Regia: Bo Zenga
    9 0
    3.6
  • Journey to the Center of the Earth (2008)

    Călătoria către centrul Pământului

    In timpul unei expeditii in Islanda, un profesor de vulcanologie din Boston, Trevor Anderson, ale carui teorii radicale i-au daramant toata reputatia, insotit de nepotul sau Sean gasesc o pestera care ii poarta in adancurile pamantului.

    Regia: T.J. Scott
    4 0
    4.1
  • Wrong Turn 2: Dead End (2007)

    Viraj greșit 2: Capăt de drum

    Dale Murphy (Henry Rollins) produce si prezinta propria emisiune numita Ultimul supravietuitor: Apocalipsa, cu sase participanti condusi de Nina Papas (Erica Leerhsen), care vor fi lasati impreuna sase zile intr-un tinut post-apocaliptic situat...

    Regia: Joe Lynch
    20 1
    5.4
  • Freddy vs. Jason (2003)

    Freddy împotriva lui Jason

    Veteranii ucigasi Freddy Krueger si Jason Voorhees isi unesc fortele in acest sequel care combina celebrele serii "Nightmare on Elm Street" si "Friday The 13th".

    Regia: Ronny Yu
    29 2
    5.7