Filmele și serialele cu Kenneth Branagh

 • Kenneth Branagh

  Kenneth Branagh

  61 de ani
  Data nașterii: 10.12.1960
  Locul nașterii: Belfast, Northern Ireland, UK
 • Death on the Nile (2022)

  Moarte pe Nil

  În timpul unei croaziere pe Nil, Hercule Poirot trebuie să investigheze decesul unei tinere moștenitoare.

  Regia: Kenneth Branagh
  125 12
  6.3
 • Fireheart (2022)

  Înimă de foc: Neînfricata

  Regia: Theodore Anthony Lee Ty, Laurent Zeitoun
  10 2
  6.1
 • All Is True (2018)

  Ultimul act

  Un portret al lui William Shakespeare în ultimii trei ani ai vieții lui când părăsește Londra și se întoarce la familia lui din Stratford. Filmul îl urmărește pe Shakespeare care încearcă să repare relațiile cu soția și fiicele lui.

  Regia: Kenneth Branagh
  23 4
  6.3
 • Murder on the Orient Express (2017)

  Crima din Orient Express

  Crima din Orient Express este povestea celor treisprezece străini aflați într-un tren, unde toată lumea e suspectată atunci când unul dintre ei intră în cursa contra cronometru pentru a rezolva puzzle-ul, înainte ca ucigașul să lovească din nou.

  Regia: Kenneth Branagh
  330 44
  6.5
 • Jack Ryan: Shadow Recruit (2014)

  Jack Ryan: Agentul din umbră

  După o carieră în armată, Ryan se reinventează ca analist financiar și, aflat la Moscova, descoperă planurile unui magnat de a submina economia SUA. Singur împotriva tuturor și lipsit de resurse, eroul pornește să salveze situația.

  Regia: Kenneth Branagh
  61 3
  6.2
 • My Week with Marilyn (2011)

  O săptămână cu Marilyn

  Filmul este bazat pe cartea lui Colin Clark despre timpul petrecut de Marilyn la Londra în 1957 pe când filma The Prince and the Showgirl, în regia lui Laurence Olivier.

  Regia: Simon Curtis
  6 0
  6.9
 • Wallander (2008)

  Inspectorul Wallander

  Wallander este un serial de televiziune ce îl are în centrul acţiunii pe binecunoscutul detectiv Kurt Wallander, personaj carismatic al romanelor poliţiste ale autorului suedez Henning Mankell. Romanele sale au fost publicate şi traduse în...

  17 0
  7.8
 • Valkyrie (2008)

  Operațiunea Valkyrie

  In timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial, colonelul german von Stauffenberg e ranit in Africa si se intoarce in tara. Nemultumit de abuzurile nazistilor, Stauffenberg accepta sa conduca Operatiunea Valkyrie, al carei scop e asasinarea lui Hitler.

  Regia: Bryan Singer
  39 2
  7.1
 • Sleuth (2007)

  Provocări fatale

  Andrew Wyke, autorul unor apreciate bestseller-uri politiste, isi da seama ca sotia lui are o aventura cu Milo, un actor. Cei doi barbati au o discutie si, in loc sa se arate razbunator, Andrew face o declaratie surprinzatoare: barbatul e bucuros...

  Regia: Kenneth Branagh
  7 2
  6.4
 • Warm Springs (2005)

  Povestea perioadei pre-prezidențiale a lui Roosevelt, cuprinzând momentul diagnosticării cu poliomelită, la un an după ce îl susține pe candidatul Cox, reabilitarea și nominalizarea lui Al Smith, candidatul democraților la prezidențialele din '28.

  Regia: Joseph Sargent
  3 0
  7.5
 • Five Children and It (2004)

  5 copii si Aratarea

  Cand este vorba de Primul Razboi Mondial toata lumea a auzit despre vremurile grele si dramele pe care le-a adus omenirii. Din aceasta cauza, cei cinci micuti eroi ai filmului sunt trimisi sa stea alaturi de unchiul lor Albert (Kenneth Branagh)...

  Regia: John Stephenson
  1 0
  5.5
 • Rabbit-Proof Fence (2002)

  Drumul spre libertate

  Filmul este o drama australiana inspirata din realitate, plasata in anul 1931, o perioada in care guvernul lua copii indigeni si ii ducea intr-o tabara oficiala, unde ii antrena sa devina muncitori ca mai apoi sa ii integreze in societatea albilor.

  Regia: Phillip Noyce
  9 0
  7.4
 • Walking with Beasts (2001)

  Walking with Prehistoric Beasts

  1 1
  8.3