Filmele și serialele cu Kevin Costner

 • Kevin Costner

  Kevin Costner

  69 de ani
  Data nașterii: 18.01.1955
  Locul nașterii: Lynwood, California, USA
  Oscaruri:
 • Let Him Go (2020)

  Lasă-l în pace

  În septembrie 1951, trecuseră câțiva ani de când șeriful pensionar din Dakota de Nord George Blackledge (Kevin Costner) și soția sa Margaret (Diane Lane) și-au pierdut fiul James după ce fiul său a căzut de pe cal. Dar nepotul ei Jimmy păstrează...

  Regia: Thomas Bezucha
  121 20
  6.7
 • The Art of Racing in the Rain (2019)

  Povestea incredibilă a lui Enzo

  Prin legătura cu stăpânul său, șofer de Formula 1, Enzo, un cățel inteligent și spiritual, dezvoltă o viziune cuprinzătoare asupra condiției umane și înțelege că tehnicile necesare pe pista de curse pot fi folosite şi pentru a naviga în viaţă.

  Regia: Simon Curtis
  54 3
  7.6
 • The Highwaymen (2019)

  Pe urmele tâlharilor

  Doi poliţişti texani, Frank Hamer şi Maney Gault, se întorc de la pensie pentru a-i prinde pe infamii Bonnie şi Clyde.

  Regia: John Lee Hancock
  130 3
  6.9
 • Yellowstone (2018)

  Urmărește lumea violentă a familiei Dutton, care controlează cea mai mare fermă învecinată din Statele Unite. Condusă de patriarhul lor John Dutton, familia își apără proprietatea împotriva atacurilor constante din partea dezvoltatorilor de...

  Scenariul: Taylor Sheridan, John Linson
  879 15
  8.7
 • Molly's Game (2018)

  Jocuri secrete

  Povestea adevărată lui Molly Bloom (Jessica Chastain), o schioare de nivel olimpic, care a controlat cel mai exclusivist circuit ilegal de jocuri de poker, devenind în final o țintă a FBI-ului.

  Regia: Aaron Sorkin
  188 22
  7.4
 • Hidden Figures (2016)

  Figuri ascunse

  Drama Hidden Figures este despre nave și astronauți la fel de mult pe cât este despre ambiție, emoție și distribuția nediscriminatorie a inteligenței.

  Regia: Theodore Melfi
  125 3
  7.8
 • Criminal (2016)

  Filmul are în centru un personaj periculos și greu de controlat, un deținut (jucat de Costner), căruia i se implantează memoria și abilitățile unui fost agent CIA. într-o încercare disperată de a împiedica declanșarea unui plan mortal.

  Regia: Ariel Vromen
  80 0
  6.3
 • Jim White ajunge la un liceu de mâna a doua. Încercând să se adapteze într-o lume plină de elevi aparținând unei culturi diferite, observă talentele acestora și decide să-i transforme în alergători capabili să câștige competiții

  Regia: Niki Caro
  13 0
  7.4
 • Documentarul prezintă viața lui Frans Afman, influentul bancher olandez care a gestionat bugetele pentru blockbusterele „Terminator”, „Rambo” și multe altele.

  Regia: Rozemyn Afman
  0 0
  7.2
 • The Man Who Saved the World (2014)

  Omul care a salvat lumea

  Regia: Peter Anthony
  15 5
  7.5
 • Black or White (2014)

  Negru sau alb

  Regia: Mike Binder
  4 2
  6.6
 • Draft Day (2014)

  Ziua decisiva

  Dupa ce a incercat sa il aduca in echipa pe cel mai bun jucator, Sonny, directorul general al Cleveland Browns, trebuie sa faca o miscare indrazneata. Fie sa aleaga un jucator cu un trecut indoielnic, fie unul celebru, insa cu un viitor discutabil...

  Regia: Ivan Reitman
  3 0
  6.8
 • Jack Ryan: Shadow Recruit (2014)

  Jack Ryan: Agentul din umbră

  După o carieră în armată, Ryan se reinventează ca analist financiar și, aflat la Moscova, descoperă planurile unui magnat de a submina economia SUA. Singur împotriva tuturor și lipsit de resurse, eroul pornește să salveze situația.

  Regia: Kenneth Branagh
  75 3
  6.2
 • 3 Days to Kill (2014)

  Condamnat să ucidă

  Ethan, spion implicat în dejucarea planurilor celor mai periculoși răufăcători, vrea să se retragă pentru a se reapropia de soția și fiica lui. Mai are, însă, o sarcină: să descopere identitatea unui terorist gata să ucidă mii de oameni.

  Regia: McG
  43 4
  6.2
 • Man of Steel (2013)

  Omul de Oțel

  Clark Kent/Kal-El (Henry Cavill) e un tânăr jurnalist de 20 de ani ale cărui puteri, ce depășesc orice imaginație, îl fac să se simtă nelalocul său. Adus pe Pământ în urmă cu mulți ani de pe Krypton, Clark e bântuit de întrebarea „Ce caut eu aici?”.

  Regia: Zack Snyder
  140 4
  7.1