Filmele și serialele cu Kevin Farley

  • Kevin Farley

    Kevin Farley

    58 de ani
    Data nașterii: 08.06.1965
    Locul nașterii: Madison, Wisconsin, USA
  • Urmărește familia Murphy în anii '70, când copiii își făceau de cap, berea curgea șiroaie și nimic nu se punea între un bărbat și televizorul lui.

    Scenariul: Bill Burr, Michael Price
    0 1
    8.0
  • Boy Toy (2011)

    Regia: Christie Will
    2 0
    4.0
  • An American Carol (2008)

    O colindă americană

    În filmul Colind de 4 iulie: Cântarea Americii, Kevin Farley (Monk) îl interpretează pe Michael Malone, un carismatic producător de film de la Hollywood care nu ratează nicio ocazie pentru a critica America. Atunci când teroriștii din Afghanistan...

    Regia: David Zucker
    5 0
    4.0
  • Dog Gone (2008)

    Câinele cu diamante

    Avandu-i in distributie pe French Stewart (3rd Rock From the Sun, Home Alone IV), Kevin Farley (Waterboy), Kelly Perine (One On One), Luke Benward (How To Eat Fried Worms) si Brittany Curran (Suite Life of Zack & Cody), Diamond Dog Caper este...

    Regia: Mark Stouffer
    0 0
    4.8
  • Blonde and Blonder (2008)

    Una-i blondă, alta și mai blondă

    Dee şi Dawn au un IQ destul de străveziu, se îmbracă în roz şi îşi câştigă pâinea dând jos rozul de pe ele într-un club de striptease. Confundate cu două asasine, eroinele trebuie să facă totul pentru a ieşi tefere din situaţiile care se vor ivi.

    Regia: Bob Clark, Dean Hamilton
    1 0
    2.8
  • Eight Crazy Nights (2002)

    Opt nopți nebune

    Cand Davey Stone se pregateste de Sarbatori in micul sau orasel din New England, face prostii si ajunge la inchisoare. Fostul antrenor de baschet al lui Davey ii plateste cautiunea, avand ideea de a il pune pe Davey la munca in folosul comunitatii.

    Regia: Seth Kearsley
    4 1
    5.3