Filmele cu Kevin Heffernan

  • Kevin Heffernan

    Kevin Heffernan

    55 de ani
    Data nașterii: 25.05.1968
    Locul nașterii: West Haven, Connecticut, U.S.
  • Quasi (2023)

    Un biet cocoșat tânjește după dragoste, dar se găsește prins la mijloc în dușmănia dintre papă și regele Franței când fiecare dintre aceștia îi poruncește cocoșatului să-l ucidă pe celălalt.

    Regia: Kevin Heffernan
    18 5
    5.3
  • Super Troopers 2 (2018)

    Super polițiști 2

    Continuare a comediei de succes din 2001 Super Troopers, în care un grup de 5 polițisti dintr-un orășel transformă arestarea vinovaților într-un adevărat război psihologic din care niciun cetățean nu poate ieși învingător.

    Regia: Jay Chandrasekhar
    85 11
    6.0
  • Nereuşind să-şi lase soţia însărcinată, Tommy îşi recrutează prietenii şi le dă o misiune pe cât de importantă, pe atât de stânjenitoare: să fure un depozit de spermă de la o bancă de profil la care a făcut o depunere cu ani în urmă

    Regia: Jay Chandrasekhar
    3 1
    5.0
  • Plin de datorii la mafia locală, patronul unui restaurant pune la cale un concurs prin care doreşte să vadă care dintre eventualii chelneri ar putea câştiga cel mai mult într-o noapte.

    Regia: Kevin Heffernan
    2 0
    6.4
  • Management (2008)

    Mike, fiul proprietarilor unui motel, e dat peste cap când la recepție apare Sue. O sticlă de vin și un dialog spumos între cei doi tineri se va solda cu o adevărată urmărire de-a lungul și de-a latul țării pentru reîntâlnire.

    Regia: Stephen Belber
    4 0
    5.8
  • Strange Wilderness (2008)

    Sălbăticie ciudată

    Peter Gaulke și amicul său, Fred Wolf, sunt prezentatorii unei emisiuni de televiziune despre viața animalelor sălbatice. Ca urmare a căderii drastice înregistrate în preferințele telespectatorilor, emisiunea este pe cale să fie anulată

    Regia: Fred Wolf
    2 0
    5.2
  • Beerfest (2006)

    Festivalul berii

    Doi frati calatoresc in Germania pt Oktoberfest (sarbatoarea berii), doar ca sa dea peste o competitie secreta, veche de secole, descrisa ca un "Fight Club" cu jocuri ale berii

    Regia: Jay Chandrasekhar
    3 0
    6.2
  • Sky High (2005)

    Școala superioară de eroi

    Fara a beneficia aparent de puteri supranaturale, Will pare ca este menit sa fie doar un ucenic. Pe masura ce isi descopera puterile, invata ca este nevoie de loialitate si spirit de echipa pentru a deveni intr-adevar un erou!

    Regia: Mike Mitchell
    13 0
    6.3
  • Club Dread (2004)

    Clubul groazei

    O vacantă mortală! Bun venit în Coconut Pete’s Pleasure Island, o statiune de vacantă aproape înecată în băuturi spirtoase, în care nelipsita distractie ia o întorsătură mortală, obligând angajatii ridicol de nepriceputi ai insulei să se confunte...

    Regia: Jay Chandrasekhar
    4 1
    5.7
  • Super Troopers (2001)

    Super Polițiștii

    Certatii cu legea ar face orice pentru a evita să dea peste Superpolitistii din Vermont. Thorny, Mac, Rabbit, Foster si Farva – interpretati de cei 5 membri ai grupului „Broken Lizard” au toate atributele meseriei: insigne, pistoale, cătuse, sirene.

    Regia: Jay Chandrasekhar
    38 8
    7.0