Filmele și serialele cu Kevin James

 • Kevin James

  Kevin James

  59 de ani
  Data nașterii: 26.04.1965
  Locul nașterii: Mineola, New York, USA
 • Home Team (2022)

  Echipa gazdă

  Regia: Charles Kinnane, Daniel Kinnane
  10 1
  6.0
 • The Crew (2021)

  Echipa NASCAR

  Șeful echipajului (Kevin James) dintr-un garaj NASCAR se trezește în conflict cu membri ai generației Y, care pun bază pe tehnologie și urmează să modernizeze echipa.

  Scenariul: Jeff Lowell
  3 0
  6.5
 • În ciuda devotamentului pentru Salem, orașul său natal din Massachusetts, Hubie Dubois este un personaj pe seama căruia se amuză atât copiii, cât și adulții. Însă anul acesta, se întâmplă ceva în toiul nopții, iar Hubie trebuie să salveze Halloweenul

  Regia: Steven Brill
  35 7
  5.2
 • Becky (2020)

  Un week-end petrecut în liniște la o cabană aflată lângă un lac pitoresc se transformă în coșmar pentru un cuplu și băiețelul lor după ce doi oameni certați cu legea, tată și fiică, le bat la ușă.

  Regia: Jonathan Milott, Cary Murnion
  40 12
  6.0
 • Hotel Transylvania 3: Summer Vacation (2018)

  Hotel Transilvania 3: Monștrii în Vacanță

  Hotel Transylvania 3 (2018) îl urmărește pe Dracula în timp ce se află pe o navă de croazieră cu familia sa, unde se îndrăgostește de o descendentă a vânătorului de monștri, Van Helsing.

  Regia: Genndy Tartakovsky
  157 10
  6.3
 • Regia: Andy Fickman
  2 1
  6.2
 • Sandy Wexler (2017)

  Sandy Wexler este un talentat manager care lucrează pentru o mare companie în Los Angeles-ul anilor 1990 și care reprezintă cu sârguință un grup de clienți excentrici de la periferia show-biz-ului. Neobișnuitul Sandy Wexler este un angajat...

  Regia: Steven Brill
  25 14
  5.2
 • Kevin Can Wait (2016)

  Kevin poate să aștepte!

  Un ofițer de poliție proaspăt pensionat așteaptă cu nerăbdare să petreacă mai mult timp de calitate cu soția sa și cei trei copii, doar pentru a descoperi că se confruntă cu provocări mult mai grele acasă decât a făcut-o vreodată pe străzi.

  Scenariul: Kevin James, Bruce Helford, Rock Reuben
  10 3
  5.6
 • După ce un publicist transformă romanul de debut al unui scriitor, despre un asasin feroce, din ficțiune în non-ficțiune, autorul se trezește captiv în lumea personajului creat chiar de el și realizează că trebuie să-și asume rolul pentru a trăi.

  Regia: Jeff Wadlow
  21 0
  5.9
 • Hotel Transylvania 2 (2015)

  Hotel Transilvania 2

  Când vampirul de modă veche-veche-veche Vlad ajunge la hotel la o reuniune de familie improvizată, Hotelul Transilvania intră într-o coliziune între supranaturalul de modă veche și moda actuală

  Regia: Genndy Tartakovsky
  41 1
  6.6
 • Pixels (2015)

  Pixelii: O aventură digitală

  Când o rasă extraterestră interpretează greșit imagini din jocuri video clasice și atacă Pământul, președintele Will Cooper apelează la prietenul său din copilărie Sam Brenner pentru a elabora contraofensiva umană

  Regia: Chris Columbus
  32 1
  5.6
 • Little Boy (2015)

  Băiețelul

  Un baiat in varsta de opt ani este dispus sa faca orice este necesar pentru a opri cel de-al Doilea Razboi Mondial, ca sa-si aduca tatal acasa. Povestea dezvaluie iubirea indescriptibila a tatalui pentru baiat, dar si a baiatului pentru tatal sau.

  Regia: Alejandro Gómez Monteverde
  17 0
  7.3
 • Paul Blart: Mall Cop 2 (2015)

  Paul, mare polițist la mall 2

  După aventurile din primul film, Paul Blart primește o slujbă în Las Vegas, cel mai bine păzit oraș din lume. Angajat la un cazinou de lux, Paul va da piept cu o bandă de hoți ce ia în vizor valoroasele obiecte de artă din clădire

  Regia: Andy Fickman
  20 0
  4.4
 • Grown Ups 2 (2013)

  Oameni mari și fără minte

  Trei ani au trecut de la aventurile din primul film, iar acum îl descoperim pe Lenny (Adam Sandler) revenit, alături de familie, în orașul unde a crescut. Adulții învață de la copiii lor ce înseamnă să provoci dezastru în jur.

  Regia: Dennis Dugan
  27 3
  5.4
 • Here Comes the Boom (2012)

  Categoria grea în acțiune

  Un profesor de biologie dintr-un liceu viseaza sa ajunga un luptator renumit de arte martiale pentru a putea strange bani ca sa salveze programul de muzica al scolii.

  Regia: Frank Coraci
  9 0
  6.4