Filmele și serialele cu Kevin McKidd

 • Kevin McKidd

  Kevin McKidd

  50 de ani
  Data nașterii: 09.08.1973
  Locul nașterii: Elgin, Moray, Scotland, UK
 • Six Four (2023)

  16 2
  6.1
 • Tulip Fever (2017)

  Febra Lalelelor

  O poveste de dragoste ilicită, între o tânără patriciană olandeză și pictorul angajat de soțul ei pentru a-i face portretul, ia o întorsătură catastrofală atunci când cei doi amanți decid să se arunce în vârtejul nebuniei din jurul lor.

  Regia: Justin Chadwick
  93 6
  6.2
 • Home Sweet Hell (2015)

  Casă, dulce iad

  Don Champagne pare sa aiba totul in viata. Cand sotia lui, Mona, afla ca are o aventura cu o tanara, lucrurile se vor schimba. Mona nu se va opri de la nimic ca sa-si mentina viata de poveste.

  Regia: Anthony Burns
  13 2
  5.5
 • Toy Story That Time Forgot (2014)

  Povestea jucăriilor uitate de vreme

  În timpul unei întâlniri de joc după Crăciun, gașca se află pe un teritoriu neexplorat, când cel mai tare set de figurine de acțiune se dovedește a fi periculos de delirant. Totul depinde de Trixie, triceratopul, dacă gașca speră să se întoarcă în...

  Regia: Steve Purcell
  3 0
  7.1
 • Justice League: The Flashpoint Paradox (2013)

  Liga Dreptății: Paradoxul puctului de fulger

  Regia: Jay Oliva
  15 1
  8.1
 • Regia: Simon Aboud
  2 0
  6.0
 • Brave (2012)

  Neînfricată

  Brave este o poveste spusă cu haz, cu accent scoțian, care va purta spectatorii de toate vârstele pe frumoasele meleaguri ale Scoției, unde vor trăi, alături de încăpățânata, războinica și rebela prințesă Merida, o aventură de neuitat.

  Regia: Steve Purcell, Brenda Chapman, Mark Andrews
  Oscar-uri:
  32 2
  7.1
 • Bunraku (2010)

  Într-o lume în care armele de foc sunt interzise, iar legea se face cu sabia, un hoinar misterios, un tânăr samurai cu o misiune de onoare și un barman plănuiesc răzbunare împotriva unui lider nemilos și a armatei lui de criminali.

  Regia: Guy Moshe
  13 1
  6.1
 • Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief (2010)

  Percy Jackson și olimpienii: Hoțul fulgerului

  Percy Jackson este nimeni altul decât fiul celebrului Poseidon, zeul mărilor. Conceput cu o muritoare și prin urmare semi-zeu, Percy va fi implicat fără să vrea într-o ciorovăială între zei și titani, pe care o va rezolva într-un mod foarte original.

  Regia: Chris Columbus
  32 2
  5.9
 • Made of Honor (2008)

  Mireasa e iubita mea!

  Chipesul Tom are tot ce vrea: bani, femei, succes. Si stie ca se poate baza oricand pe cea mai buna prietena a lui, Hannah. Dar cand Hannah pleaca in Scotia pentru sase saptamani, Tom isi da seama ca nu poate trai fara ea...

  Regia: Paul Weiland
  14 1
  5.8
 • Journeyman (2007)

  Un barbat calatoreste inapoi in timp pentru a-i ajuta pe oamenii care au probleme.

  Scenariul: Kevin Falls
  5 3
  8.0
 • The Last Legion (2007)

  Ultima legiune

  Cand barbarii ataca legiunea de soldati care-l apara pe ultimul imparat roman, Romulus Augustus,de doar 13 ani, numai cativa scapa cu viata. Insotiti de legendara luptatoare Livia Prisca, ultimii supravietuitori au o misiune disperata.

  Regia: Doug Lefler
  49 0
  5.4
 • The Virgin Queen (2006)

  Regina virgină

  The Virgin Queen prezintă domnia reginei Elisabeta I, vulnerabilă dar dominatoare, pătimașă dar inabordabilă, de la vârsta adolescenței la cea a reginei împlinite, prinsă între datorie și dorințele personale.

  5 0
  7.4
 • Grey's Anatomy (2005)

  Anatomia lui Grey

  Când începe primul an de activitate ca medic într-un spital din Seattle, Meredith încearcă să mențină relații bune cu toți colegii. Dar în această meserie dificilă, competiția este foarte dură!

  Scenariul: Shonda Rhimes
  1296 46
  7.6
 • Rome (2005)

  Roma

  Este anul 52 I.C. Pentru patru sute de ani de la fondarea Republicii, Roma a fost cel mai bogat oraş din lume, o metropolă cosmopolită populată de un milion de oameni, epicentrul unui imperiu în expansiune. Republica a fost fondată pe principiul...

  Scenariul: John Milius, Bruno Heller, William J. MacDonald
  52 6
  8.7