Filmele și serialele cu Kevin McNulty

  • Kevin McNulty

    Kevin McNulty

    68 de ani
    Data nașterii: 08.12.1955
    Locul nașterii: Penticton, British Columbia, Canada
  • Tulips in Spring (2016)

    Dragoste și lalele

    Revenind acasă după o absență mai îndelungată, Rose Newell, fiica proprietarilor fermei Payden, află că ferma familiei trece printr-o serie de dificultăți financiare, iar părinții ei ar putea fi obligați să o vândă.

    Regia: David Winning
    2 0
    6.3
  • Interrogation (2016)

    Minte criminală

    Lucas Nolan e unul dintre cei mai buni mentaliști ai FBI. Împreună cu șeful său, Eric și specialista IT, Becky, formează o echipa ce trebuie să dezlege misterul minții criminale a unui tânăr ce și-a propus să pună în pericol întregul oraș.

    Regia: Stephen Reynolds
    15 0
    4.9
  • Wish Upon a Christmas (2015)

    Dorință de Crăciun

    Un corporatist se întoarce în orașul natal pentru a închide o fabrică. Proprietara este fosta lui iubită din liceu, care crede că a venit să o salveze.

    Regia: Terry Ingram
    0 0
    5.8
  • Arctic Air (2012)

    Aripile Nordului

    Scenariul: Ian Weir, Michele McMahon
    0 0
    6.9
  • Donovan's echo este un film complex, a carui poveste se invarte in jurul personajului principal, Donovan Matheson (interpretat de Danny Glover), ce traieste o serie de experiente deja vu care il obliga sa-si priveasca trecutul pentru a influenta...

    Regia: Jim Cliffe
    7 0
    6.2
  • Spectacular! (2009)

    Regia: Robert Iscove
    0 0
    5.5
  • Regia: Jesse James Miller
    0 0
    3.4
  • The Uninvited (2009)

    Intrușii

    Anna Ivers revine acasă la sora ei Alex după ce a stat o perioadă la sanatoriu. Recuperarea ei este pusă în pericol de malefica lor mamă vitregă. Disperarea fetei se transformă rapid în oroare când începe să fie vizitată de spiritul mamei lor.

    Regia: Charles Guard, Thomas Guard
    14 1
    6.3
  • Toxic Skies (2008)

    Ceruri toxice

    Pe masura ce spitalele din Seattle incep sa fie luate cu asalt de pacienti care sufera de o boala mortala, medicul Martin demareaza o ancheta pentru a afla adevarul. Insa virusul se raspandeste cu o rapiditate uluitoare.......

    Regia: Andrew C. Erin
    1 1
    5.0
  • Nightwatching (2007)

    Rondul de noapte

    1654, Amsterdam. Rembrandt se trezeşte în mijlocul unui coşmar: celebrul pictor olandez tocmai visase că a orbit. Coşmarul îl aruncă 12 ani în trecut, pe vremea când lucra la cel mai celebru tablou al său, Rondul de noapte.

    Regia: Peter Greenaway
    8 3
    6.5
  • Code Name: The Cleaner (2007)

    Nume de cod: Agentu' de serviciu

    A da cu mopul sau a fi agent secret... Asta e dilema lui! Faceti cunostinta cu Jake (Cedric The Entertainer), un tip aparent normal, dar cu o mica problema: este amnezic, dupa ce s-a trezit debusolat langa un cadavru si o servieta plina cu bani.

    Regia: Les Mayfield
    6 0
    4.6
  • John Tucker Must Die (2006)

    John Tucker trebuie să moară

    Povestea se învârte în jurul a trei fete care complotează să-i frângă inima vedetei echipei de basket a liceului, care a ieșit cu toate trei vrăjindu-le pe fiecare că ea e „the one”. Pentru a-și atinge scopul, fetele apelează la o nou-venită în oraș.

    Regia: Betty Thomas
    11 3
    5.7
  • Bob the Butler (2005)

    Valetul Bob

    Bob Tree (Tom Green) este un tip extrem de neindemanatic, inclinat spre tot soiul de accidente si, in consecinta, incapabil sa pastreze vreo slujba. Pe scurt: bine intentionat, mare ghinionist. Bob se incapataneaza si refuza sa accepte ca asta e...

    Regia: Gary Sinyor
    4 0
    5.5
  • 14 Hours (2005)

    Regia: Gregg Champion
    1 0
    4.9
  • Fantastic Four (2005)

    Cei patru fantastici

    Visul inventatorului, astronautului si omului de stiinta Dr. Reed Richards e pe cale sa se realizeze. El este desemnat sa conduca o expeditie in spatiu, in centrul unei furtuni cosmice, unde spera sa descopere secretul codului genetic uman.

    Regia: Tim Story
    52 1
    5.7