Filmele și serialele cu Kevin Nealon

  • Kevin Nealon

    Kevin Nealon

    70 de ani
    Data nașterii: 18.11.1953
    Locul nașterii: St. Louis, Missouri, U.S.
  • Father of the Year (2018) urmărește povestea a doi absolvenți care se întorc în orașul lor natal, unde o întrebare provoacă haos total: care dintre tații lor ar ieși victorios dintr-o luptă?

    Regia: Tyler Spindel
    32 9
    5.2
  • Scenariul: Jackie Filgo, Jeff Filgo
    9 1
    7.0
  • Blended (2014)

    Din greșeală împreună

    După o întâlnire pe nevăzute dezastruoasă, Lauren și Jim, părinți singuri, decid să nu se mai vadă vreodată. Însă fiecare pleacă într-o vacanță cu copiii și ajung să locuiască în același apartament luxos timp de o săptămână de safari în Africa.

    Regia: Frank Coraci
    27 4
    6.5
  • Bucky Larson: Born to Be a Star (2011)

    Bucky Larson: Născut pentru a fi vedetă

    Un tocilar dintr-un orăşel de provincie este luat pe nepregătite de aflarea un surprinzător secret din istoria familiei sale: liniştiţii săi părinţi au fost în tinereţe staruri porno!

    Regia: Tom Brady
    1 0
    3.3
  • Just Go with It (2011)

    Nevastă de împrumut

    Pentru a avea aventuri cu femei, Danny, un chirurg plastic de succes, se pretinde nefericit în căsătorie. Când dă peste cea care pare a fi femeia visurilor lui, nu folosește această metodă, dar ea descopera verigheta falsă folosită de chirurg.

    Regia: Dennis Dugan
    36 2
    6.4
  • Aliens in the Attic (2009)

    Extratereștrii din mansardă

    Pntru familia Pearson urmează o vacanță uimitoare. Ajunși la destinație, își dau seama că nu sunt singurii locatari ai vilei, căci un extraterestru simpatic a pus stăpânire pe ea.

    Regia: John Schultz
    7 0
    5.4
  • Grandma's Boy (2006)

    Baiatu' lu' bunica

    La 35 de ani, Alex este un fanatic al jocurilor video. Renunta la o cariera de contabil pentru slujba visurilor sale: tester de jocuri video. Dar veniturile sunt modeste, iar Alex isi inghite mandria si se muta la bunica lui, Lily.

    Regia: Nicholaus Goossen
    6 1
    6.9
  • Weeds (2005)

    Ierburi

    Scenariul: Jenji Kohan
    7 1
    7.9
  • Daddy Day Care (2003)

    Grădinița lui tăticu'

    Doi barbati sunt cocediati de la slujbele lor, in urma restrucurarii institutiei. Ei gasesc o solutie de a munci acasa: sa infiinteze un fel de centru in care ei sa aiba grija de copiii ai caror parinti sunt la servici.

    Regia: Steve Carr
    9 0
    5.6
  • Good Boy (2003)

    Câinele extraterestru

    Un caine de pe planeta populata de caini, Sirius, este trimis pe Pamant pentru a verifica zvonurile conform carora cainii au esuat in a pune stapanire pe planeta noastra...

    Regia: John Robert Hoffman
    1 0
    5.1
  • Eight Crazy Nights (2002)

    Opt nopți nebune

    Cand Davey Stone se pregateste de Sarbatori in micul sau orasel din New England, face prostii si ajunge la inchisoare. Fostul antrenor de baschet al lui Davey ii plateste cautiunea, avand ideea de a il pune pe Davey la munca in folosul comunitatii.

    Regia: Seth Kearsley
    4 1
    5.3
  • Cecil B. Demented (2000)

    Panică la Hollywood

    La patruzeci de ani Honey Witclock este o vedeta hollywoodiana in mare voga. Disparitia ei creeaza o adevarata panica atunci cand este rapita de un grup de tineri cineasti revoltati. Condusi de un regizor cu mintea ratacita, ei vor sa realizeze...

    Regia: John Waters
    1 0
    6.2
  • All I Want for Christmas (1991)

    Tot ce-mi doresc de Crăciun

    Doi copii au o strategie amuzanta de o primi ce isi doresc de Craciun. Ethan si Hallie trebuie sa isi petreaca Craciunul alaturi de parinti. Mai nimic nu merge cum planuisera. Tony Boer, un afacerist, fiind cel care complica lucrurile.

    Regia: Rob Lieberman
    10 1
    5.9