Filmele cu Kiely Williams

  • Kiely Williams

    Kiely Williams

    37 de ani
    Data nașterii: 09.07.1986
    Locul nașterii: Alexandria, Virginia, USA
  • Stomp the Yard 2: Homecoming (2010)

    În ritm de step 2

    Chance Harris este în căutarea unui echilibru între școală, prieteni și șansa de a apărea în direct într-o competiție televizată.

    Regia: Rob Hardy
    0 0
    4.1
  • The House Bunny (2008)

    Iepurașul casei

    Simpatica Anna Faris o întruchipează pe Shelley, un iepuraș Playboy care le învață pe câteva studente cum să cucerească băieții pentru ca în final să-și dea seama ea însăși că ceea ce apreciază băieții cel mai mult sunt calitățile sufletești.

    Regia: Fred Wolf
    12 1
    5.5
  • The Cheetah Girls: One World (2007)

    Felinele: O singură lume

    Chanel, Dorinda și Aquanette sunt invitate să joace într-un film la Bollywood. Fetele călătoresc în India. Acolo, îl întâlnesc pe Rahim (Rupak Ginn), vedeta masculină a filmului și pe Gita (Deepti Daryanani), responsabilă cu coregrafia filmului.

    Regia: Paul Hoen
    0 0
    4.6
  • The Cheetah Girls 2 (2006)

    Felinele 2: Aventuri în Spania

    Aventurile tinerelor Galleria, Chanel, Aqua si Dorinda, talentatele tinere new - yorkeze, care, animate de dorinta de a se lansa in muzica pop, incearca sa se faca cunoscute, continua!

    Regia: Kenny Ortega
    0 1
    5.0
  • The Cheetah Girls (2003)

    Felinele

    Cu puţin timp înainte de terminarea şcolii, Galleria, Chanel, Aqua şi Dorinda, patru talentate tinere new-yorkeze, animate de dorinţa de a se lansa în muzica pop, încearcă să se facă cunoscute. Un producător dornic de îmbogăţire promite că le ajută.

    Regia: Oz Scott
    0 0
    4.9