Filmele și serialele cu Kiernan Shipka

  • Kiernan Shipka

    Kiernan Shipka

    24 de ani
    Data nașterii: 10.11.1999
    Locul nașterii: Chicago, Illinois, USA
  • Când infamul "Sweet Sixteen Killer" se întoarce la 35 de ani de la prima sa crimă pentru a face o nouă victimă, Jamie, în vârstă de 17 ani, călătorește din greșeală înapoi în timp, în 1987, hotărâtă să-l oprească pe criminal înainte ca acesta...

    Regia: Nahnatchka Khan
    12 3
    6.5
  • Scenariul: Kathleen Robertson
    5 1
    6.4
  • Let It Snow (2019)

    Fulgi de iubire

    Într-un Ajun de Crăciun friguros, o furtună de zăpadă lovește un orășel, afectând prieteniile, iubirile și viitorul câtorva liceeni din ultimul an.

    Regia: Luke Snellin
    15 2
    5.8
  • The Silence (2019)

    Liniște asurzitoare

    Cu lumea aflată sub asediul unor creaturi ucigașe care vânează după sunet, o adolescentă și familia ei caută adăpost în afara orașului și întâlnesc o sectă misterioasă.

    Regia: John R. Leonetti
    61 9
    5.3
  • Chilling Adventures of Sabrina (2018)

    Sabrina: Între lumină și întuneric

    Sabrinei Spellman (Kiernan Shipka) este o adolescentă jumătate vrăjitoare, jumătate muritoare. Toată viața a așteptat cu sufletul la gură să împlinească 16 ani, dar evenimente neașteptate o forțează să aleagă între lumină și întuneric.

    Scenariul: Roberto Aguirre-Sacasa
    47 4
    7.4
  • În acest horror terifiant, două tinere (Emma Roberts și Kiernan Shipka), rămase blocate în vacanța de iarnă la școala cu internat la care studiază, sunt nevoite să înfrunte o forță malefică misterioasă.

    Regia: Osgood Perkins
    6 2
    5.9
  • One and Two (2015)

    Unu și doi

    Zac și Eva trăiesc cu părinții lor într-o fermă izolată. Când mama lor cade grav bolnavă, fratele începe să descopere secretele întunecate ale familiei și abilități supranaturale de teleportare.

    Regia: Andrew Droz Palermo
    4 0
    5.2
  • Flowers in the Attic (2014)

    Grădina din mansarda

    După moartea tragică a sotului, Corine hotărăște să se mute cu copiii in Viginia la părinții ei. Odată ajunși acolo bunica lor Olivia, cu acordul mamei, îi obligă pe copii să locuiască ascunși de ochii tuturor într-o cămăruță în pod.

    Regia: Deborah Chow
    8 0
    6.1
  • Very Good Girls (2013)

    Fetele foarte bune

    Două fete din New York fac un pact prin care stabilesc să-și piardă virginitatea în timpul primei vacanțe de vară. Când se îndrăgostesc de același băiat, un artist ambulant, legătura dintre ele este pentru prima dată testată.

    Regia: Naomi Foner
    8 1
    5.9
  • The Legend of Korra (2012)

    Avatar: Legenda Lui Korra

    Avatar: Legend of Korra are loc la 70 de ani după Avatar: The Last Airbender. Korra este următorul avatar după Aang, o fată rebelă care este temperamentală, independentă si "gata să înfrunte lumea". Korra aparține Tribului Sudic al Apei, iar fiul...

    Scenariul: Michael Dante DiMartino, Bryan Konietzko
    12 0
    8.4
  • Carriers (2009)

    Purtătorii

    Nimeni nu este imun în fața pandemiei ce amenință să șteargă omenirea de pe fața pământului. Determinați să eludeze virusul, Danny, fratele lui, iubita acestuia și o colega de școală a lui Danny, caută cu disperare o zonă de posibilă siguranță.

    Regia: David Pastor, Àlex Pastor
    18 3
    6.0
  • Mad Men (2007)

    Oameni nebuni

    Proiectată în New York-ul anilor '60, drama Mad Men, sexy și provocatoare, urmărește îndeaproape viața competitivă a bărbaților și a femeilor de pe Madison Avenue, o lume a publicității, o lume egoistă, unde jucătorii cheie fac o artă din vânzări.

    Scenariul: Matthew Weiner
    51 5
    8.7