Filmele și serialele cu Kiersten Warren

  • Kiersten Warren

    Kiersten Warren

    58 de ani
    Data nașterii: 04.11.1965
    Locul nașterii: Creston, Iowa, USA
  • The Thinning (2016)

    Regia: Michael J. Gallagher
    11 1
    5.3
  • Beyond the Blackboard (2011)

    De cealaltă parte a tablei negre

    După ce tânăra învăţătoare Stacey îşi găseşte primul serviciu, spre dezamăgirea ei, acesta nu este deloc ceea ce se aştepta. În loc să predea într-un loc liniştit şi agreabil, femeia învaţă copii din familiile nevoiaşe într-o "Şcoală fără nume"...

    Regia: Jeff Bleckner
    2 0
    7.6
  • Thomas Kinkade's Christmas Cottage (2008)

    Coliba de Crăciun

    Inspirata din viata renumitului pictor Thomas Kinkade, filmul prezinta o poveste emotionanta despre cum o comunitate mica si un mentor in varsta sar in ajutorul unei familii pentru a salva casa acestora. In paralel ei il invata pe un tanar...

    Regia: Michael Campus
    7 0
    6.3
  • Hoot (2006)

    Salvați bufnițele

    Un băiat nou venit în oraş descoperă că populaţia locală de bufniţe este în pericol. Drept urmare, eroul nostru se aliază cu "băiatul cel rău" din împrejurimi şi cu o ciudată fată din şcoală pentru a salva cea mai interesantă specie de bufniţe...

    Regia: Wil Shriner
    5 0
    5.5
  • The Astronaut Farmer (2006)

    Fermierul astronaut

    Charles a părăsit Forțele Aeriene când era tânăr pentru a se ocupa de ferma familiei. Îl face diferit de ceilalți fermieri faptul că are o rachetă spațială în magazie - o rachetă pe care a construit-o chiar el și pe care vrea să o trimită în spațiu.

    Regia: Michael Polish
    4 0
    6.3
  • Bring It On: All or Nothing (2006)

    Majoretele: Totul sau nimic

    Comedie cu și despre adolescenți, în care o tânără se străduiește să se facă acceptată de noii colegi de școală, după ce familia ei se mută într-o zonă mai dură din oraș.

    Regia: Steve Rash
    6 1
    5.5
  • 13 Going on 30 (2004)

    Azi 13, mâine 30

    Jenna Rink este o adolescentă care își dorește să fie adult. Când se trezește într-o dimineață, Jenna își dă seama că este o cu totul altă persoană. Are 30 de ani, lucreaza la o revistă și are un prieten despre care nu știe nimic.

    Regia: Gary Winick
    23 1
    6.3
  • The Snow Walker (2003)

    Drum în zăpadă

    Este un film romantic si de aventuri, are in rolurile principale un pilot iubitor de riscuri si o indianca cu o sanatate subreda, care ii este pasager. Dupa ce cei doi se prabusesc cu avionul, fiecare e nevoit sa invete sa-l ajute pe celalalt sa...

    Regia: Charles Martin Smith
    10 1
    7.3
  • Black Cadillac (2003)

    Cadillacul negru

    Trei prieteni galagiosi intorcandu-se acasa noaptea tarziu din Minnesota spre Wisconsin, sunt urmariti fara mila, hartuiti de o masina neagra misterioasa.

    Regia: John Murlowski
    2 0
    5.7
  • Divine Secrets of the Ya-Ya Sisterhood (2002)

    Jurnalul unei mame

    Siddalee, suparata de comportamentul excentric al mamei sale se muta de acasa si n-o invita pe mama ei la nunta sa. Curand, ea primeste prin posta jurnalul mamei sale unde ea isi povesteste viata si intamplarile de cand era tanara.

    Regia: Callie Khouri
    2 2
    6.1
  • Bicentennial Man (1999)

    Omul bicentenar

    În prima decadă a noului mileniu, Richard cumpără un robot NDR-114. Robotul este botezat Andrew, după cel mai mic membru al familiei. Menirea lui este să facă treburi casnice, însă relaţia familiei cu reobotul devine mai mult decât se aştepta cineva.

    Regia: Chris Columbus
    27 1
    6.9
  • Saved by the Bell: The College Years (1993)

    Salvati de clopotel - Anii de colegiu

    Scenariul: Sam Bobrick, Elaine Aronson
    0 0
    6.3